Хокейний клуб «Кременчук» в гостях переграє «Кривбас», без бійки не обійшлося

12.01.2017, 20:02 Переглядів: 2 677

Хокейний клуб «Кременчук» в гостях переграє «Кривбас», без бійки не обійшлося

Кременчужани скоротили відрив від «Донбасу» до шести очок

12 січня хокеїсти з Кременчука перемогли "Кривбас" у пропущеному матчі 22-го туру Української хокейної ліги. Матч завершився на користь кременчужан з рахунком 5:3. 

 

 

«Кривбас» - «Кременчук» - 2:5 (0:0, 1:2, 1:3)

 

Шайби: 0:1 - Гаврик (Ігнатенко, Ісаєнко), 21:18 1:1 - Максименко (Александров, Ворона), 38:27, 1:2 - Кірющенков (Гніденко, Ісаєнко), 39:03, 1:3 - Кірющенков (Гніденко, Гаврик), 42:37, 2:3 - Ворона (Рябенко), 44:31, 2:4 - Башко (Слиш, Кузьмик), 46:36, 2:5 - Петранговський (Романенко, Мельников), 55:27

 

Кривбас: В'язів (Безхлібний); Катрич-Александров, Міхеєнок-Алексюк-Слюсар, Бєлоусов-Декало, Савченко-Секірко-Попов, Афанасьєв-Рябенко, Підгурський-Куцевич-Коваленко, Горлушко-Рубан, Свищев-Максименко-Ворона

 

Кременчук: Петров (Петленко); Башко-Андрейків, Коренчук-Кузьмик-Слиш, Ігнатенко-Ісаєнко, Гаврик-Гніденко-Кірющенков, Варивода-Романенко, Петранговський-Гриценко-Коваленя, Мельников-Дегтярьов, Луговий-Чернишенко-Чорний

 

Матч у Кривому Розі пройшов у цікавій боротьбі. Як повідомляє прес-служба клубу, у першому періоді рахунок так і не відкрили. Після перерви кременчужани відкрили рахунок, коли Гаврик вдало підправив шайбу кинуту від синьої лінії Ігнатенко. Господарі зрівняли рахунок, але вже через 36 секунд Кірющенков замкнув передачу Гніденко і знову вивів гостей вперед.

У заключному періоді Кірющенков оформив дубль, криворіжці скоротили відставання, але Башко і Петранговський точними кидками закріпили перемогу гостей 5:2. Також у заключній двадцятихвилинці арбітр матчу Максим Урда помітив, що номер на футболці Олега Петрова не збігається з номером у заявці і змусив «Кременчук» змінити голкіпера. Без бійок матч не обійшовся, у сутичці зійшлися Мельников та Міхейонок.

 



У складі «Кривбасу» варто відзначити двох нападників четвертої ланки - Руслана Максименко та Олексія Ворону, закинув свої перші шайби за «Кривбас», а Ворона і зовсім набрав два очки за системою гол+пас.

У «Кременчука» найбільше відзначилася третя трійка атаки. Віталій Кірющенков оформив свій четвертий дубль у сезоні, Владислав Гаврик відзначився голом і результативною передачею, Артем Гніденко став автором асистентського дубля.

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:
- Хороша і цікава вийшла гра, яка тримала в напрузі думаю всіх. Не всіма своїми гравцями залишився задоволений, деякі не виконали установку на матч. Попри те, що «Кривбас» залишився без багатьох хокеїстів, які були лідерами у них на початку сезону, криворізька команда показала хороший хокей. Молоді гравці прийшли їм на зміну намагалися і виглядали непогано. Добре, що такий бойовий матч зіграли перед поєдинком з лідером. Це дозволить нам краще сконцентруватися на грі з «Донбасом» 18 січня.

 

 

 

Турнірна таблиця

Хокейний клуб «Кременчук» в гостях переграє «Кривбас», без бійки не обійшлося

 

Нагадаємо, що напередодні «Кременчук» з рекордним рахунком розгромив харківський «Витязь».

 

 

Наступний матч "Кременчук" зіграє у Дружківці з "Донбасом". Матч відбудеться 18 січня о 18.45.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх