Розшукується 25 кращих! Акція стартувала - дивись номінації та заповнюй анкету

1.09.2016, 15:36 Переглядів: 8 837

Видавничий Дім «Приватна газета», тижневик «Кременчуцький ТелеграфЪ» оголошують початок наймасштабнішої загальноміської народної акції «БРЕНД року-2016»

 

УВАГА! Всі, хто встигне заповнити і відправити анкету акції “Бренд року-2016” до 15.00, 14 жовтня має шанс виграти квиток на концерт “Піккардійської терції” з програмою “Лети...", який відбудеться 18 жовтня о 19.00 в МПК.

 

«БРЕНД року-2016» - це новий формат популярної акції «Людина року», яку багато років поспіль проводив «Кременчуцький ТелеграфЪ». Цього разу ми вирішили не обмежуватися перемогою однією людини.

 

«БРЕНД року-2016» - це народне визнання, це вираження думки споживачів про якість товарів та послуг у нашому місті. Не залишайтесь байдужими, поділіться з кременчужанами своїми уподобаннями, проголосуйте за те, що ви любите, розкажіть, кому довіряєте. Адже, назвати себе кращим може кожен, але стати справжнім лідером та отримати народне визнання зможе лише переможець «БРЕНД року-2016».

 

«БРЕНД року-2016» - це буде перемога колективу, команди, бо кращі продукти або послуги оберете саме ви - споживачі.

 

Правила акції “Бренд року-2016

 

АНКЕТА ДЛЯ ГОЛОСУВАННЯ

 

Для того, щоб ваша анкета була зарахована, потрібно заповнити не менше 10 номінацій.  Анкета для голосування буде доступна до 31 жовтня включно.

 

1 (, , )
2,
3, ,
4 (, , )
5 (, , .)
6- (, -, , 䳿, )
7 (, , )
8
9 /
10 ( )
11 ( )
12 (, , ' .)
13 ( , , , , .)
14
15 (, -)
16
17 , ,
18- (-: , , , )
19
20
21 㳿 (, )
22
23
24-, '
25
'
:

* — ' !

E-mail ( ) *

( 10 )

Щоб отримати КОД ПІДТВЕРДЖЕННЯ натисніть кнопку "Отримати код на e-mail".

КОД ПІДТВЕРДЖЕННЯ надійде вам на e-mail. Для того, щоб ваша анкета була зарахована обов'язково введіть отриманий КОД ПІДТВЕРДЖЕННЯ.

 

Правила акції

 

Акція “БРЕНД року-2016” пройде у два етапи.

 

1 етап

 

На першому етапі кременчужани заповнюють анкету, де вказують компанію, магазин чи підприємство, які, на їхнюю думку є кращими в даній галузі - номінації. Анкета складається з 25 номінацій. В одній анкеті можна вказати лише одну компанію у кожній номінації, тобто ви маєте можливість проголосувати за 25 компаній у різних галузях.

 

Форма анкети друкуватиметься в газетах “Кременчуцький ТелеграфЪ», «Приватна газета» до 31 жовтня включно. Також проголосувати за улюблений бренд можна на сайті www.telegraf.in.ua.

 

Зверніть увагу, кожна заповнена анкета — це ваш голос за улюблену компанію!

 

Більше анкет, більше голосів. Саме від першого етапу залежатиме, хто потрапить до п'ятірки лідерів!

 

Ми чекаємо від вас, шановні кременчужани, назву торгової марки, підприємства, компанії, які, на вашу думку, гідні отримати звання “БРЕНД року-2016”.

Останній термін прийому анкет 1-го етапу — 31 жовтня.

 

 

2 етап

На другому етапі буде оголошена п'ятірка лідерів за кожною номінацією. Для цього рахункова комісія підрахує кількість надісланих анкет на 1-му етапі (сайт+газети). До п'ятірки лідерів потраплять ті компанії, які отримали найбільшу кількість голосів, тобто яких кременчужани називали найчастіше.

3 листопада 2016 року на сайті www.telegraf.in.ua та в газетах «Кременчуцький ТелеграфЪ», «Приватна газета” ви зможете ознайомитись із п'ятіркою лідерів у кожній із номінацій.

 

З цього моменту кременчужани почнуть обирати переможця “БРЕНД року-2016” серед п'ятірки лідерів. У тижневику “Кременчуцький ТелеграЪ”,“Приватна газета” та на сайті www.telegraf.in.ua буде розміщена анкета для голосування з п'ятіркою лідерів.

 

Голосування триватиме до 30 листопада включно.

 

Також з метою об'єктивної оцінки паралельно відбуватиметься закрите таємне голосування Експертної ради. Експертна рада, яка складатиметься з професіоналів у кожній галузі-номінації, серед п'ятірки лідерів визначить тих, хто на її професійну думку, гідний титулу “БРЕНД року-2016”. Голоси кременчужан та експертів додаються. Шляхом підрахунку голосів буде визначена трійка лідерів у кожній номінації.

 

Про склад Експертної ради, до якої увійдуть понад 200 відомих людей міста, ми повідомимо додатково.

 

ФІНАЛ

Переможця акції “Бренд року-2016” та двох лауреатів акції у кожній із номінацій буде оголошено на урочистій церемонії “БРЕНД року-2016”, яка пройде 9 грудня, у День народження Видавничого Дому “Приватна газета”.

 


Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх