У Кременчуці відбудеться велопробіг на захист графіті Шевченка

21.04.2015, 13:38 Переглядів: 2 937

Кременчуцькі велосипедисти будуть виступати проти вандалізму

У Кременчуці 26 квітня о 14:00 відбудеться велопробіг проти вандалізму. Про це "Телеграфу" повідомили представники Громадської організації "Велосипед".

 

Кременчуцькі велосипедисти стартуватимуть від графіті Шевченка, яке нещодавно облили фарбою вандали, та проїдуться містом до мерії, де відбудеться  мітинг. Завершиться велопробіг біля памятника Т.Г.Шевченку.

 

"Ми не байдужі до процесів, які відбуваються в країні. Зараз регіональські уламки знов піднімають голову. Спаплюжили графіті на електростанції. Гадаю, що то не просто хулігани. Для мене це графіті є символом Майдану і тих змін, на які ми всі сподіваємось", - на своїй сторінці у ВК зазначив Керівник ГО "Велосипед" Олексій Корчак.

 

МАРШРУТ ВЕЛОПРОБІГУ: графіті Шевченка на електростанції (вул. 60 років Жовтня) - вул. Переяславська - перехід на інший бік 60 років Жовтня - вул. Жовтнева - пл. Перемоги - пам'ятник Т.Г.Шевченку.

 

Нагадаємо, графіті Шевченка було відкрито минулого року до 200-річчя з дня народження Шевченка. Ідея створення належить кременчуцькому художнику Сергію Брильову.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх