ХК «Кременчук» здобуває перемогу за хвилину до кінця гри

19.03.2015, 16:02 Переглядів: 2 184

ХК «Кременчук» здобуває перемогу за хвилину до кінця гри

24-го березня у Харкові ХК «Кременчук» в серії плей-офф зустрінеться з «Вітязем»

19 березня повторний матч між «АТЕКом» та ХК «Кременчук» проходив у позиційній боротьбі та без закинутих шайб. Але наприкінці зустрічі Олег Хонін продемонстрував відмінну гру у воротах АТЕКу, а Михайло Шевчук, отримавши шанс вийти на лід, щосили намагався його використовувати на останньому рубежі Кременчука, повідомляє isport.ua.

 

Лише на 57-й хвилині матчу Олексій Янішевський з передач Тараса Беги і Олега Благого реалізував більшість, ледь не ставши героєм зустрічі - АТЕК повів у рахунку за три хвилини до сирени, вийшли на чисте друге місце в турнірній таблиці і команді залишалося протриматися кілька змін.

 

Однак у Кременчука були свої плани на цей поєдинок. Знявши голкіпера, підопічні Дмитра Підгурського вшістьох пішли на останній штурм ворота Олега Хоніна, і Антон Бойков за 45 секунд до сирени зрівняв рахунок. Нічия в основній час також цілком влаштовувала киян, у разі перемоги в овертаймі чи серії буллітів. Однак це був явно не день команди Сергія Супруна. Майже відразу кияни пропустили ще одну атаку Кременчука - Сергій Кузьмик, отримавши передачу від Володимира Вариводи забив у ворота голкіпера господарів.

 

Кременчук вирвав перемогу в основний час 2:1, набравши 30 очок у регулярному чемпіонаті та фінішував на першому місці. Таким чином, останні дві гри регулярки між Дженералз і Витязем будуть носити виключно підготовчий до плей-офф характер. Становище команд у турнірній таблиці вже не зміниться. Кременчук у півфіналі плей-офф зіграє з Вітязем, а Дженералз - з АТЕК.

 

Перші матчі відбудуться 24-го березня у Харкові та Києві на аренах Витязя і АТЕКу. Відповіді - 27-го березня (і при необхідності 28-го березня) в Кременчуці і Броварах на аренах Кременчука та Дженералз.

 

ХК АТЕК - ХК Кременчук 1:2 (0:0, 0:0, 1:2)

 

АТЕК: О. Хонін (до 59:55). Кривомаз – Благой, Дворецький – Д. Хонін, І. Романенко – Ровинець. Бєга – Кіча – Бобкін, Супрун – Курський – Янішевський, Люлюк – Фроленко – Журавель, Дмитренко.

 

ХК Кременчук: Мих. Шевчук (крім 58:37 – 59:16). Варивода – Сірченко, Забулонов – Жовнір, В. Романенко. Микулко – Кузьмік – Чердак, Бойков – Чернишенко – Луговий, Лисак – Кочмар – Бобков, М. Дворник.

 

Голи: 1:0. Янішевський (Бєга, Благой, 56:52 – більш.), 1:1. Бойков (Чернишенко, Сірченко, 59:16 – дод. гравець), 1:2. Кузьмік (Варивода, 59:44).

Теги: хокей
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх