ХК «Кременчук» зазнає першої поразки в чемпіонаті

26.02.2015, 10:39 Переглядів: 2 069

ХК «Кременчук» зазнає першої поразки в чемпіонаті

«Генерали» завдали лідеру першої поразки в сезоні - 5:3

Без свого основного голкіпера хокейний клуб «Кременчук» не зміг здобути очки у повторному протистоянні з «Дженералз», повідомляє isport.ua. Команда Анатолія Давидова використала свої моменти і не дозволила супернику зіграти в свою гру.

У другому матчі з «Дженералз» у воротах Кременчука вперше зіграв не Едуард Захарченко. Так вийшло, що на дебютний поєдинок Михайла Шевчука у воротах Кременчука прийшлась перша поразка команди в сезоні. Але звинувачувати в цьому екс-­голкіпера мінської «Юності» не можна. Шевчук зіграв вельми гідно, і також чимало виручав своїх партнерів по команді. Просто «Дженералз» вийшли на лід з абсолютно іншим настроєм.

Саме «генерали» створили перший по­-справжньому гольовий момент у грі. Варто відзначити велику кількість вилучень у матчі, які зіграли на руку господарям. І справа не стільки в двох закинутих шайбах «Дженералз», скільки у збитому ритмі гри. Саме «Дженералз» нав'язали свою гру супернику, змушували фолити і помилятися.

У кінці матчу тренер ХК «Кременчук» Дмитро Підгурський цілком закономірно замінив Шевчука шостим польовим гравцем. Але відігратися його команді не вдалося. Зате «Дженералз» закинули шайбу вже у порожні ворота суперників.

 

Наступні матчі чемпіонату «Кременчук» проведе на виїзді проти харків'ян 6 та 7 березня.

 

«Дженералз» – ХК «Кременчук» – 5:3 (2:1; 1:1; 2:1).

Дженералз: Безхлібний. Хміль – Маслов, Оксененко – Татаренко, Ляшок – Порупа, Гаврильченко – Мацібора. Мадера – Караульщук – Секірко, Долинін – Мельников – Єловиков, Кузьменко – Коржилецький – Генералов.

ХК Кременчук: Шевчук (крім 59:05 – 59:31). В. Романенко – Логвиненко, Варивода – Сірченко, Кочмар – Муль. Лисак – Кузьмик – Микулко, Бойков – Чернишенко – Луговий, Чердак – М. Дворник – Бобков, А. Захарченко.

Голи: 1:0. Долинін (Оксененко, Єловиков, 3:52 – більш.), 1:1. Бойков (Сірченко, Луговий, 14:08 – більш.), 2:1. Єловиков (Татаренко, Мельников, 17:50), 2:2. Чердак (Микулко, 27:04), 3:2. Мадера (Караульщук, Секірко, 38:24), 4:2. Татаренко (Єловиков, Оксененко, 51:55 – 5х3), 4:3. Сірченко (Чернишенко, Варивода, 56:29 – менш.), 5:3. Караульщук (Татаренко, Безхлібний, 59:31 – п.в.).

Нереалізований штрафний кидок: Чернишенко (36:11).

 

Источник isport.ua

Автор: Альона Душенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх