Мер Кременчука став найпопулярнішою топ-моделлю виборчого сезону

19.10.2012, 16:00 Переглядів: 4 260


Кандидати наввипередки фотографуються з паном Бабаєвим

Мер Кременчука став найпопулярнішою топ-моделлю виборчого сезону
В останні тижні Кременчук, на нашу думку, нагадує Китай часів Мао Цзедуна. Один старий військовий дипломат розповідав, що в той період портрети Мао висіли в Китаї усюди, куди не кинь оком. А в Кременчуці цього тижня куди не кинь оком – наштовхнешся на портрет міського голови пана Бабаєва. Портрети переважно у фіолетових тонах, від насичених до ніжно-бузкових. Ось він міцно тисне руку кандидату у народні депутати пану Надоші – це білборд про «реальні справи справжніх лідерів» (фото 1). А трохи далі пан Бабаєв енергійно крокує разом із кандидатом у нардепи паном Шаповаловим – це білборд про «разом за Кременчук!» (фото 2). І, нарешті, статусний апогей – мер Бабаєв і мільярдер Жеваго (кандидат у нардепи) разом дивляться у світле майбутнє – це білборд про «разом зробимо більше» (фото 3).

 

Минулої п’ятниці журналісти запитали мера Кременчука, чи фотографувався він для рекламних білбордів кандидатів. Пан Бабаєв заявив, що рукостискання на білборді з кандидатом паном Надошею змонтоване, він не фотографувався ані з Надошею, ані з Шаповаловим для їхньої реклами і не давав дозволу заліпити все місто білбордами з його (мера) зображенням та зображеннями кандидатів у нардепи. Міський голова зазначив, що лише кандидат Жеваго узгодив з ним спільне фото.

 

Між тим журналісти дізналися, що рукостискання з паном Надошею, від якого пан Бабаєв відхрещується, мало місце – причому в кабінеті міського голови. Автентичне фото зроблене 3 жовтня і надруковане 8 жовтня у газеті «Експрес ПАНОРАМА» на титульній сторінці. Під фото підпис (фіолетовими літерами): «Об’єдналися заради Кременчука». У вихідних даних газети вказано, що замовник тиражу та відповідальний за випуск О. В. Надоша.

 

Друге фото з білборду – де енергійна пара Бабаєв-Шаповалов в гарних краватках та із зосередженими обличчями крокують разом – журналісти знайшли на титульній сторінці газети «За Кременчук» (інформаційний бюлетень кандидата у народні депутати Шаповалова, замовник друку Шаповалов). Підпис під фото (фіолетовими літерами): «Разом – за Кременчук!»

 

На думку «Телеграфа», фото маршу Бабаєв-Шаповалов зроблене під час урочистостей на День міста. На фігурантах у той день були такі ж костюми і краватки, як на фотографії з білборду, і вони так само енергійно тоді крокували разом різати торт, разом вітати ветеранів і просто пройти маршем по вулицях їхнього міста. Щоправда, на фотографіях з тих урочистостей поруч з енергійною парою часто крокував віце-мер Погрібний. А от прикрасити фіолетовий білборд йому не судилося.

 

Через засилля в Кременчуці фіолетових агітаційних білбордів на тему «Бабаєв і другіє» у «Телеграфа» виникає запитання: а хто, власне, дозволяв міському голові – чиновнику місцевого самоврядування, представнику влади, – брати участь в агітаційних кампаніях кандидатів? І хто дозволяв кандидатам використовувати чиновника для агітаційної пропаганди? А якщо ніхто не дозволяв, чому принишкли правоохоронні органи?

Теги: выборы-2012
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх