Трилер: ХК «Кременчук» обігрує «Білий Барс» лише у «валідольному» овертаймі

12.10.2017, 09:01 Переглядів: 2 644

Трилер: ХК «Кременчук» обігрує «Білий Барс» лише у «валідольному» овертаймі

Шайба Чернишенка в овертаймі принесла «Кременчуку» перемогу над «барсами». Вперше у цьому сезоні чемпіонату України матч не закінчився в основний час

11 жовтня у Броварах хокейний клуб «Кременчук» у драматичному поєдинку переміг в овертаймі «Білий Барс». Підопічні Олександра Савицького скоротили відставання від «барсів» до 2 очок. Про це повідомляє прес-служба клубу "Кременчук".

 

«Кременчук» - «Білий Барс» - 7:6 ОТ (2:1, 1:2, 3:3, 1:0)
Судді: М. Урда, А. Перетятько, А. Рябіков

«Кременчук»: Петленко (Власенко). Козачук - Роганов, Боєвих - Грицьких, Горлушко - Савицький. Бойков - Карпенко - Чернишенко, Алексанян-Петрович - Кривошапкін - Красильников, Чорний - Шах - Шиманський, Крючьонкін - Наливайко - Ефімочкін.

«Білий Барс»: Краснопольський (Качула). Табашник - Герцик, Ядловський - Воронін, Грицюк - Логачов, Васильєв - Савченко. Бондаренко - Ромащенко - Печерських, Лісников - Куцевич - Тимченко, Дурдиєв - Гриценко - Сеник, Панов - Найдьонов - Гуменюк.

Шайби: 1:0 Чернишенко (Бойков, Карпенко, 3:07). 2:0 Шах (Шиманський, Чорний, 16:28 - більш.). 2:1 Найдьонов (Бондаренко, Сеник, 19:06). 3:1 Грицьких (Чернишенко, Бойков, 20:36). 3:2 Герцик (Куцевич, Табашник, 26:24 - менш.). 3:3 Ромащенко (Бондаренко, Тимченко, 30:51). 3:4 Тимченко (Герцик, Ромащенко, 40:25). 3: 5 Панов (Логачов, Сеник, 41:30). 4:5 Шах (Шиманський, 44:29). 5:5 Бойков (Карпенко, 49:23). 6:5 Бойков (Чернишенко, 51:50). 6:6 Тимченко (Герцик, Ромащенко, 58:21). 7:6 Чернишенко (Бойков, Боєвих, 62:34).

 


«Кременчук» у першому періоді мав беззаперечну перевагу, перекидали суперника за кидками 12 - 3, і закинули дві шайби. Спочатку Дмитро Чернишенко спритнішим за всіх виявився на добиванні на 4-ій хвилині, а на 17-ій хвилині подвоїв рахунок Єгор Шах, якого партнери вивели на п'ятак по центру воріт. Але коли на табло арени пішла остання хвилина періоду, одну шайбу відіграв Олександр Найдьонов.

 

У другій двадцятихвилинці на 21-ій хвилині Владислав Грицьких реалізував більшість 5 на 3. Перевага в дві шайби протрималося майже шість хвилин, а потім кременчужани пропустили непотрібну шайбу в меншості від Владислава Герцика. В середині періоду «барс» Руслан Ромащенко зрівняв рахунок 3:3.

 

Заключний період був схожий на трилер. За півтори хвилини білоцерківці вперше вийшли вперед у цьому матчі, причому встигли закинути дві шайби після кидків Євгена Тимченка й Івана Панова, повели в рахунку 5:3. Але підопічні Олександра Савицького проявили характер і не тільки зрівняли рахунок, а й знову повести 6:5. Повернув кременчужан в гру Єгор Шах, уклавши Краснополького на лід і відправив шайбу над голкіпером «барсів».

 

На цьому підопічні Олександра Савицького не зупинилися - вся команда активно йшла на ворота суперника, і свій шанс реалізував Антон Бойков, який зрівняв рахунок у зустрічі. Шосту шайбу «Кременчука» закинув все той же Антон Бойков, який набрав в поєдинку більше всіх очок - 5 (2+3). «Білий Барс» вперто атакував, і за півтори хвилини до кінця третього періоду Євген Тимченко все ж зміг відправити шайбу в ворота, зробивши рахунок 6:6.

 

Переможну шайбу в овертаймі закинув Дмитро Чернишенко, і таким чином допоміг своїй команді здобути перемогу в першому овертаймі сезону 2017/18.

 

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Такі ігри прикраса УХЛ. Сподобалося в матчі, що хлопці проявили характер, що не опустили руки як в у другому поєдинку з «Донбасом», коли нам забили два-три шайби. Ми не припиняли грати в свій хокей, багато сил витратили. Хлопці сьогодні молодці, будемо і далі намагатися радувати наших уболівальників перемогами.

 

- Як і в грі з донеччанами у стартовій двадцятихвилинці перекидали суперника (12-3), але невдало провели другий період. З чим це пов'язано?

- У другому періоді у нас «дальня лавка» (від воротаря - прес-служба) і це незручно для гравців, через це і провали. Хоча ми і нагадуємо, що треба грати акуратніше, бути уважними, але наші молоді хокеїсти помиляються. Будемо робити висновки й працювати, набиратися досвіду в цьому питанні.

 

- Прокоментуйте «трилер» в третьому періоді й овертаймі?

- Пропустили необов'язкові голи, але зібралися, не опустили руки й вирвали перемогу. Поки хлопці не можуть зіграти десь прагматично, на результат, але спасибі їм за характер. На кожному тренуванні тренуємо гру 3 в 3, і це принесло результат в овертаймі. Зараз все проаналізуємо і будемо готується до гри в Білій Церкві.

 

Головний тренер ХК «Білий Барс» Костянтин Буценко:

- Поєдинок сподобався. Дуже цікава і видовищна гра, особливо класна для уболівальників. Обидві команди намагалися, хотіли виграти, але переможець завжди один. Було багато голів, за що люблять хокей, але валідольний матч для тренерів. Зустрінемося в Білій Церкві через два дні.

 

Турнірна таблиця

Трилер: ХК «Кременчук» обігрує «Білий Барс» лише у «валідольному» овертаймі

 

Наступний поєдинок ХК «Кременчук» зіграє в Білій Церкви 13 жовтня знову проти «Білого Барса». Початок матчу о 18:45.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: XSPORT.ua, Украинская хоккейная лига
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх