Кременчуцькі футболісти втрачають перемогу з «Черкаським Дніпром»

15.07.2017, 18:53 Переглядів: 3 925

Кременчуцькі футболісти втрачають перемогу з «Черкаським Дніпром»

"Кремінь" стартував у Першій лізі

15 липня футбольний клуб "Кремінь" стартував у Першій лізі у матчі з Черкаським Дніпром. На жаль, кременчужанам не вдалося втримати перемогу на виїзді. 

 

Перед матчем "Кремінь" підсилився: захисник Ілля Ходуля, півзахисник Артем Прошенко, півзахисник Богдан Боровський

Кременчуцькі футболісти втрачають перемогу з «Черкаським Дніпром»

 

 

«Черкаський Дніпро» - «Кремінь» (Кременчук) - 3:2 (0:1)

Голи: Кошадзе 56п, 84п, Чорний 76 - Квачов 34, Тимченко 48

 

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Шведенко, Тарасенко, Сутченко, Сторчоус, Крамар, Бойко, Кошадзе (Шурубура 90+3), Зоря (Тенжицький 78), Качур(к), Смірнов (Чорний 52). В запасі: Панченко, Жох. Головний тренер: Олександр Кирилюк
«Кремінь»: Онопко, Бичков, Ентін (Кравчук 79), Квачов, Горват, Піскун (Тєртишний 60), Прошенко (Богданов 61), Степанчук (Олійник В. 86), Боровський, Янаков (Саркісян 76), Тимченко(к). В запасі: Олійник А., Ченбай. Головний тренер: Сергій Ященко
Попередження: Шведенко (54)Кошадзе (83) - Піскун (32), Бичков (55), Степанчук (64)
Видалення: немає
Головний арбітр: Дмитро Денисюк (Фастів, Київська обл.)

 

 

Команди з перших хвилин придивлялися до суперника. В одній з атак Кремінь заробив штрафний, Олександр Квачов головою замкнув навісну передачу - 0:1. Під кінець матчу господарі мали змогу до перерви зрівняти рахунок, але "синьо-білим" вдалося вибити м'яч з воротарської лінії.

 

У другому таймі "Кремінь" продовжив тиск на ворота "Черкаського Дніпра". Вже на 3-й хвилині після початку тайму Сергій Степанчук з флангу прострелив на дальню штангу, де капітан "синьо-білих" Ігор Тимченко відправив м'яч у ворота - 0:2. Господарі одразу кинулися відігруватися, з подачі Сторчоуса Кошадзе спочатку лише сколихнув поперечину. Згодом Леван Кошадзе реалізував пенальті, розвівши голкіпера та м'яч по різних кутах - 1:2. Тренерський штаб гостей спробував освіжити гру провівши кілька замін, але це не допомогло. Півзахисник Вадим Чорний зрівняв рахунок, а потім Леван Кошадзе з пенальті вивів команду вперед - 3:2. "Кремінь" кинувся відігруватися, але не зміг.

 

Кременчуцькі футболісти втрачають перемогу з «Черкаським Дніпром»

 

Головний тренер МФК «Кремінь» Сергій Ященко на післяматчевій прес-конференції прокоментував результат стартової гри проти «Черкаського Дніпра»:

- Нічого тут немає хитромудрого. Ви самі прекрасно бачили, помилки нашої оборони призвели до того, що ми просто програли гру. Не суперник нас переграв, а ми програли самі цю гру. Три захисники, три помилки, призвели до голів. Не вдалося нам в період підготовки знайти заміну в лінію оборони. Доводилося брати тих гравців, які на даний момент є. Будемо працювати далі. Будемо шукати, підсилюватися. Поки я не бачу, що з такою грою ми можемо чогось добиватися. Поки будемо створювати такі помилки, така невпевненість, при тому ведучи в рахунку 0:2. Я навіть не можу пояснити, з яких причин ці помилки наші футболісти зробили. Я розумію там ще якби 0:0 до останньої хвилини, хвилювання, не пропустити, вести 0:2. Начебто треба було розслабитися, впевнено і спокійно догравати матч. Ну, у мене немає пояснення. Переглянемо відеозапис матчу. Які моменти до цього призвели і чому. Потім вже будемо робити висновки та аналізувати.

 

Головний тренер ФК «Черкаський Дніпро» Олександр Кирилюк:

- Зрозуміло, що команда проявила характер і волю до перемоги для того, щоб зрівняти рахунок у матчі. Сьогодні багато чого хотілося б сказати. У мене просто немає слів. Я радий, що сьогодні на прес-конференцію прийшла певна кількість людей, може питання якісь задати, щось запитати. Я вам скажу так. Треба було ці питання ставити набагато раніше, коли тільки закінчився минулий сезон. Ви самі бачили яка у нас команда на сьогодні. У першій лізі нам буде дуже і дуже важко. Я так думаю, що якщо б ми почали цю розмову раніше, з боку журналістів, уболівальників, то у нас в місті була б команда сильніше. А так, це слава Богу, що ми сьогодні перемогли. А якби 0:2 або 0:3 і сьогодні дуже багато бруду було б вилито на мене, на команду, на цих молодих хлопців. Тому, я б хотів, щоб не тільки Лашкул займався футболом у місті Черкаси, а щоб футболом займалися всі.

У мене було кілька пропозицій гравцям з чемпіонату області. Ви думаєте вони хочуть йти грати тут? Ні, не хочуть. Ну так потрібно всім задуматися, чому така ситуація? Чому ми цих пацанів, молодиків зараз кидаємо під танки? Напевно всі дорослі дядьки зараз повинні подумати над цим питанням. Вони повинні поетапно входити в цей дорослий футбол.

 

Результати 1 туру:

"Рух" - "Колос" - 1:0

"Гірник-Спорт" - "Полтава" - 0:1

"Десна" - "Волинь" - 1:0

"Балкани" - "Геліос" - 0:2

"Авангард" - "Інгулець" - 0:3

"Жемчужина" - "Миколаїв" - 2:1

"Арсенал Київ" - "Оболонь-Бровар" - 1:1

"Черкаський Дніпро" - "Кремінь" - 3:2

"Нафтовик" - "Суми" - 0:1

 

Анонс 2 туру, 22.07

"Рух" - "Гірник-Спорт"

"Кремінь" - "Нафтовик-Укрнафта"

"Оболонь-Бровар" - "Черкаський Дніпро"

"Миколаїв" - "Арсенал"

"Інгулець" - "Жемчужина"

"Геліос" - "Авангард"

"Волинь" - "Балкани"

"Полтава" - "Десна"

"Колос" - "Суми"

 

Турнірна таблиця 

Кременчуцькі футболісти втрачають перемогу з «Черкаським Дніпром»

 

22 липня «Кремінь» вдома на стадіоні «Кремінь-Арена» прийме «Нафтовик» Охтирка. Початок матчу о 18.00

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Черкаський Дніпро Джерело відео: Черкаський Дніпро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх