Бронзовий призер Олімпійських ігор Дмитро Янчук задекларував понад 2,5 млн грн

17.04.2017, 08:29 Переглядів: 3 376

Бронзовий призер Олімпійських ігор Дмитро Янчук задекларував понад 2,5 млн грн

Спортсмен з Горішніх Плавнів приєднався до кампанії декларування 2017 року

Бронзовий призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Дмитро Янчук приєднався до компанії декларування 2017 року. За інформацією Кременчуцької податкової, кожного року відомі публічні люди декларують свої доходи, подаючи приклад іншим. Це діячі культури, мистецтва, спортсмени тощо.

 

У Кременчуцькій ОДПІ вже стало доброю традицією у період кампанії декларування зустрічатися з відомими спортсменами, які приходять задекларувати свої доходи. Так до Кременчуцької ОДПІ завітали та публічно взяли участь у кампанії декларування доходів мешканці м.Горішні Плавні: бронзовий призер ХХХІ літніх олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро у веслуванні на каное Дмитро Янчук, заслужений тренер України Микола Іванович Мацапура та тренер-викладач вищої категорії з триатлону Володимир Миколайович Попов.

 

Бронзовий призер Олімпійських ігор Дмитро Янчук задекларував понад 2,5 млн грн

 

Так згідно з поданою декларацією призер Олімпійських ігор задекларував: подаровану квартиру у Горішніх Плавнях, автомобіль Nissan за 802 тисячі грн, зарплату, соціальні виплати та вклад у банку 988 859 грн - загалом понад 2,5 млн грн. Спортсмен задекларував не лише свій дохід, а й дохід брата, невістки та коханої. 

 

 

У свою чергу в.о. начальника Кременчуцької ОДПІ Андрій Якименко подякував гостям за виконання свого конституційного обов’язку, побажав успіхів та нових досягнень.

 

Минулого року до компанії декларування приєднався футболіст Роман Безус.

 

 


Кременчуцька ОДПІ нагадує, що щорічна кампанія декларування виходить на фінішну пряму. Щоб встигнути виконати свій конституційний обов’язок та подати декларацію про майновий стан і доходи, отримані протягом 2016 року, необхідно завітати до податкової інспекції не пізніше 3 травня 2017 року. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Кременчуцька ОДПІ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх