Олімпійцям з Горішніх Плавнів вручили ключі від квартир

28.08.2016, 13:03 Переглядів: 4 769

Олімпійцям з Горішніх Плавнів вручили ключі від квартир

Спортсменів урочисто зустріли в рідному місті 

26 серпня на Театральній площі у Горішніх Плавнях учасникам Олімпійських ігор у Бразилії вручили ключі від квартир. За інформацією прес-служби Горішньоплавнівської міська ради, олімпійцям утворили «живий» коридор пошани.

 

Урочисто зустріли майстра спорту міжнародного класу, члена національної збірної команди України з тріатлону, учасника Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Івана Іванова; майстра спорту міжнародного класу, члена національної збірної України, спортсмена веслувального клубу «Гірник», Павла Алтухова, який посів 4 місце у перегонах з веслування на каное на 1000 метрів; майстра спорту міжнародного класу, члена національної збірної України, спортсмена веслувального клубу «Гірник», бронзового призера 31 Літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро у веслуванні на каное – Дмитра Янчука, а також заслуженого тренера України Миколу Івановича Мацапуру.

 

Міський голова Дмитро Биков вручив олімпійцям подяки й ключі від квартир. На сесії міської ради також було виділено кожному спортсмену 100 тис. грн, а тренерам, які готували олімпійців, 50 тис. грн.

 

- Це справді круто – тільки сьогодні вночі ми приземлилися на рідній землі, і ось через кілька годин вже отримали від міського голови ключі від квартир у Горішніх Плавнях, - зазначив бронзовий призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Дмитро Янчук.

 

 

Привітати спортсменів завітали також перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький, голова Полтавського обласного відділення НОК України Олександр Удовіченко, заступник голови Полтавського обласного відділення НОК України, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, олімпійський чемпіон Володимир Кисельов.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба міської ради Горішніх Плавнів
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх