Хокеїсти «Кременчука» здобувають п'ятий «сухар» у чемпіонаті

23.12.2016, 12:04 Переглядів: 2 341

Хокеїсти «Кременчука» здобувають п'ятий «сухар» у чемпіонаті

Кременчуцька команда обіграла "Дженералз" на виїзді

22 грудня у броварському «Терміналі» хокейний клуб «Кременчук» всуху розгромив київський «Дженералз» 12:0. Набравши 60 очок кременчужани йдуть на другому місці в регулярному чемпіонаті, скоротивши відставання в турнірній таблиці від лідера - донецького «Донбасу» - до 6 балів.

 

Як повідомляє прес-служба клубу, це третя суха перемога "Кременчука" поспіль, де вони перемогли із загальним рахунком 35:0 (двічі Дженералз 10:0 і 12:0, та Білий Барс 13:0). П'ятий "сухар" в регулярці.

 

 

Гості вийшли вперед вже на другій хвилині зустрічі завдяки шайбі Владислава Гаврика. Незважаючи на пропущену шайбу в дебюті, «Дженералз» спробували вирівняти гру, але вистачило підопічних Олександра Сеуканда всього на 10 хвилин. У середині періоду Віталій Кірющенков подвоїв перевагу «Кременчука», а ще через пару хвилин Андрій Башко реалізував чисельну більшість і довів рахунок до 3:0.

 

У другому періоді глядачі побачили ще сім шайб, що влетіли у ворота «Дженералз». Дубль оформив Максим Слиш, свою другу шайбу в матчі закинув Владислав Гаврик, а ще по разу відзначилися Олексій Янішевський, Дмитро Чернишенко, Тимур Гриценко й Ілля Коренчук.

 

Ведучи в рахунку 10:0 після двох періодів, «Кременчук» трохи зменшив оберти в третьому. Як підсумок - лише дві закинуті шайби, авторами яких стали Дмитро Ігнатенко і Владислав Гаврик. Останній, до слова, оформив хет-трик. Також відзначимо перший шатаут Олега Петрова в сезоні. Найбільше очок у матчі набрали - по 4 - Максим Слиш (2+2) й Артем Гніденко (0+4). Кращий бомбардир кременчужан Ілля Коренчук 1+3 із 40 (17+23) очками відстає від лідера ліги Євгена Нікіфорова на 3 бали.

 

"Дженералз" - "Кременчук" - 0:12 (0:3, 0:7, 0:2)

Шайби: 0:1 - Гаврик (Гніденко, Кірющенков), 1:04, 0:2 - Кірющенков, 11:58, 0:3 - Башко (Коренчук, Слиш), 14: 29-бол, 0:4 - Янішевський (Петранговський), 22:38, 0:5 - Чернишенко (Петранговський), 26:15, 0:6 - Слиш, 27:16, 0:7 - Гриценко (Слиш), 27:58, 0:8 - Коренчук (Башко ), 32: 07-бол, 0:9 - Слиш (Гриценко, Коренчук), 36:24, 0:10 - Гаврик (Гніденко), 37:57-бол, 0:11 - Ігнатенко (Ісаєнко, Гніденко), 54:57, 0:12 - Гаврик (Ісаєнко, Гніденко), 58:46-біл.

«Дженералз»: Дорош (Позиніч з 27:16); Татаренко-Скрипець, Єловиков-Костюк-Овчинніков, Бойових-Порупа, Н.Дворнік-А.Дворнік-І.Дворнік, Шапіро-Коржілецкий, Черемнов-Крикун-Орлов.

«Кременчук»: Петров; Башко-Дегтярьов, Коренчук-Гриценко-Слиш, Ісаєнко-Ігнатенко, Гаврик-Гніденко-Кірющенков, Варивода-Романенко, Луговий-Чернишенко-Петранговський, Мельников-Савицький, Бойков-Янішевський-Чорний.

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Дмитро Підгурський прокоментував перемогу 12:0 своєї команди над київським «Дженералз»:

- Не шкода, що кременчужани втратили в особі «Дженералз» сильного суперника?
- Звичайно, шкода, адже матчі тепер проходять не так напружено, втратили інтригу. Тепер столичній команді важкувато з нами конкурувати, та й свою непросто налаштувати на поєдинок. Але, хлопці молодці, налаштувалися і показали хороший хокей.

- Пройдено екватор регулярного чемпіонату. Наскільки важливо для «Кременчука» зайняти в ньому перше місце?
- Мені подобається, як хлопці зараз відносяться до справи і який показують хокей. Дивлячись новини і бачачи які проблеми відчувають зараз багато суперників, вже здається не таким важливим з якого місця зайти в плей-офф, а головне, щоб вони «дожили» по кінця чемпіонату.

 

 

Турнірна таблиця

Хокеїсти «Кременчука» здобувають п'ятий «сухар» у чемпіонаті

 

Наступний поєдинок 27 туру підопічні Олександра Савицького та Дмитра Підгурського зіграють 25 грудня в Білій Церкві проти «Білого Барсу».

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua, ХК Кременчук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх