У Кременчуці Святий Миколай став на ковзани

20.12.2016, 08:02 Переглядів: 3 279

У Кременчуці Святий Миколай став на ковзани 

Хокеїсти «Кременчука» подарували посмішки дітям із школи-інтернату Макаренка. Малеча каталася на ковзанах разом з гравцями збірної України, смакувала солодощами та співала пісень

У день Святого Миколая хокеїсти «Кременчука» разом з дітьми зі школи-інтернату імені Макаренка покаталися на льоду. Малеча разом з гравцями збірної України каталася на ковзанах, смакувала солодощами та співала пісень.


Хокеїсти та тренери кременчуцької команди з дороги зустріли дітей в спорткомплексі «Айсберг». Гравці національної збірної тільки повернулися з польського Гданську, де посіли третє місце на Єврочелленджі.



Зустріч хокеїстів з дітьми у день Святого Миколая стала доброю традицією, яку започаткував клуб минулого року.




- Хочеться дітям подарувати свято, щоб вони посміхалися та були щасливими, - зазначив капітан «Кременчука» Максим Слиш.


Дітей привітали фігуристи ДЮСШ «Айсберг», які виконали номери «Танок Кая і Герди» і «Танок Снігуроньки». А дітки у відповідь розповіли віршики та заспівали Святому Миколаю. До речі, за образом Святого Миколая ховався захисник національної збірної й «Кременчука» Денис Ісаєнко. Денис розповів «Телеграфу», що вперше грає образ дідуся, але йому дуже сподобалося.


Далі малеча каталася на ковзанах. Надійною підтримкою дітям виступили хокеїсти та фігуристи. Діти поділилися, що давно слідкують за кременчуцькою хокейною командою та давно за них вболівають.

 

У Кременчуці Святий Миколай став на ковзани


- Дуже класно кататися разом з хокеїстами. Супер. Ми раніше приїжджали на хокейні матчі та вболівали за «Кременчук», - розповіла Ліза, яка катається на ковзанах не вперше.


Наприкінці дітей чекав солодкий стіл та подарунки.


- Щасливі очі дітей - це головне, що запам'ятається надовго. Діти школи імені Макаренка часто бувають на іграх нашої команди, і ми, звичайно, продовжимо з ними дружити надалі, - розповів прес-службі клуба після свята головний тренер національної збірної України та генеральний менеджер ХК «Кременчук» Олександр Савицький.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Ірина Василенко ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх