«Ревізор» перевірив Кременчук

22.11.2013, 09:47 Переглядів: 10 878

«Ревізор» перевірив Кременчук

Ольга Фреймут заявила, що в місті є проблеми з готелями, але їй дуже сподобалися цікаві кременчуцькі ресторани

Програма «Нового каналу» про якість закладів сфери обслуговування «Ревізор» з її незмінною ведучою Ольгою Фреймут 25-26 жовтня відвідала Кременчук. У нашому місті телевізійники провели ревізії ресторанів, кафе, піцерії, готелів.


«Ревізор» перевірив Кременчук

 

– Це випадкова поїздка, – зізналася ведуча в ексклюзивному інтерв’ю «Телеграфу». – Вона сталася спонтанно, одразу після зйомок «Війни світів». Зі мною тоді на зйомках була керівник проекту Віка Бурдукова і ми вирішили, що будемо тут знімати «Ревізор». Тим більше форуми просто ломилися від прохання ваших мешканців зробити це. Ось ми і приїхали. Зараз, після всіх зйомок, ще досі мурашки по шкірі, тому що програма буде дуже душевною. Ми навіть плакали від суму в одному місці і радощів у іншому. Ми давно так не плакали, – поділилася пані Ольга та додала, що в Кременчуці є проблеми з готелями, але їй дуже сподобалися цікаві ресторани, які викликають інтерес, і вони відрізняються від тих, що телезірка бачила в Україні.


Також Ольга Фреймут розповіла, що визначити місця для ревізії редакції програми допомогли форуми Кременчука та самі його мешканці. Одним з перших знімальна група відвідала кафе «Пелікан» на вулиці Леніна. Відвідувачі закладу розповідають, що свою роботу телеведуча виконала на відмінно.
– Команда працювала дуже професійно. Ведуча поспілкувалася з відвідувачами. Звернула увагу на те, на що ми і не зважаємо: на інтер’єр, квіти та інше. На жаль, кафе не отримало рекомендації програми. Але ми не перестанемо сюди ходити, а керівництво, мабуть, дослухається до рекомендацій телеканалу, – каже кременчужанин Вадим.


Сама господарка закладу Лілія Леонідівна передусім зазначає, що відвідування«Ревізором» закладу вказує на його популярність і дивується прискіпливості ведучої.


– Вона бігала по закладу у білих рукавичках, витирала пил і тому подібне. Вказала на старі холодильники. А яка норма їм – 5, 10, 15 років чи скільки?! Ій подобається все нове. До наступного її приїзду змінимо їх. А пил? Зранку прибиральниця прибрала. Вона ж цілодобово не може бігати з ганчіркою? А Ольга в білих рукавичках бігала. Це ж не хірургія! – каже пані Лілія.


Не пощастило з перевіркою і піцерії «Палермо» в районі Ново-Іванівського ринку. Вийшовши з неї, ведуча заявила, що такого поганого закладу вона ще не бачила, і табличку «Ревізор рекомендує» вони не заслуговують.


А ось ресторан «Чотири сезони» став першим у місті, де з’явилася подібна табличка. Туди першими зайшли колеги Ольги Фреймут, які замовили найдорожчий салат. Згодом його замовила і телеведуча. Потім страви переважили, розклали на інгредієнти, подивилися кухню і дійшли висновку, що заклад гідний рекомендації.


«Ревізор» намагався потрапити і до ресторану «Казка», що в районі зупинки «Вул. Московська», але він був зачинений. Доїхала знімальна група і до яхт-клубу «Посейдон», але так і не зайшла до їхньої кают-компанії. Потім знімальна група завітала до ресторану «Україна», однак також не дала йому свою рекомендацію.


А ось кафе «Мілк», що в приміщенні колишнього клубу «Зебра», пощастило.


– Ведуча «Ревізора» пройшлася по закладу, зайшла на кухню. Згодом сказала, що у кафе є багато гарного, але її неприємно вразили парасолі при вході, невідомої якості молоко, а також їй не дуже сподобалося тирамісу (десерт). Виходячи з закладу, ведуча сказала, якщо за дві години кафе наведе лад, то зможе отримати рекомендацію, – каже фанатка програми Олена Невдачна.


Тож через деякий час знімальна група повернулася до кафе «Мілк», де персонал виконав рекомендації Ольги Фреймут.


– Зараз програма стала більш суворою і вибагливою. Нам важко сподобатися. Є заклади, де ми вагаємося, і тому питаємо у публіки, чи давати табличку «Ревізор рекомендує»?– звернулася до публіки телеведуча.


Публіка голосно відповіла, що кафе гідне рекомендації. Так і вирішили. Ольга заявила: «Громадськість так вирішила, це не моє особисте рішення. Я підкоряюсь кременчужанам!» Далі були сльози радощів і привітання.


Відвідуючи Кременчук, «Ревізор» перевірив і міські готелі. Зокрема, не отримав табличку «Ревізор рекомендує» готель «Йолки-палки». Там у знімальної групи вийшов не зовсім приємний інцидент – їх не дуже хотіли бачити в закладі.


Про те, як інспектували готель «Кремінь», «Телеграфу» відверто розповів його директор Валерій Кожарський.


– Нам зателефонували та замовили номер для жінки, яка сповістила, що у неї хворі ноги, і тому вона прохає поселити її в звичайному номері на першому поверсі. У нас на першому поверсі є кілька бюджетних номерів. Вони звичайні та скромні: з двома ліжками, холодильником, стільцями, тумбою, шафою, телевізором тощо. Згодом туди заїхала знімальна група. Що там було, ми ж не знаємо. Але коли все закінчилося, то ведуча сповістила, що їй сподобався привітний, англомовний персонал, але власне номер – ні. При цьому вона сплатила за зламані дверцята шафи і розкритикувала нашу охорону. Бо, крім інспекції номеру, «Ревізор» розіграв сцену, коли невідомий в масці намагається влізти з вулиці на перший поверх готелю. Проте ми ж бачили, що цей хлопець приїхав з ними! А виявилося, що треба було його затримати, здати в міліцію. Але, мабуть, ми не зрозуміли таку не зовсім вдалу провокацію – і не стали його зупиняти, – розповів Валерій Кожарський.


Пізніше, під час спілкування Ольга Фреймут розповіла «Телеграфу», що «Ревізор» не перевіряв готель «Європейський»,  де поселився на час зйомок, але там було що покритикувати.


А ще Оля поскаржилася, що ревізії в Кременчуці проводилися під пильним оком численних свідків, які навіть стежили на авто, куди поїде знімальна група.


На наше запитання, чому вони не відвідали, наприклад, новий ресторан «Перший гостинний двір», телезірка відповіла, що нові заклади «Ревізор» не перевіряє, бо «там і так все гарно і чемно».


Резюмуючи відвідини міста, Ольга Фреймут зазначає, що «найближчим часом Кременчук може спокійно їсти у чистих місцях, тому що всюди все надраяне».


Програма «Ревізор у Кременчуці» вийде в ефір аж навесні 2014 року.

Автор: bulashev
Теги: ревизор
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх