На «Ворсклу-сталь» наберуть «наших»

23.02.2007, 16:02 Переглядів: 2 288

Будівництво електрометалургійного комбінату «Ворскла-сталь» планують розпочати восени цього року, а запустити підприємство - у 2010 році. Працювати на заводі будуть місцеві робітники.

Забити першу палю електрометалургійного комбінату «Ворскла-сталь» плануються у  вересні цього року. Про це  ефірі комсомольської телекомпанії «ГОК-ТВ» заявив директор комбінату Володимир Білоус. «У випадку, якщо ми встигнемо завершити усі роботи – то розпочнемо будівництво  у березні 2008 року», - сказав він. За словами пана Білоуса, незалежно від того, розпочнеться  будівництво наприкінці 2007 чи навесні 2008, підприємство запустять у 2010 році.
«Це комплексне будівництво, і всі цехи будуватимуться практично одночасно. Можливе незначне відставання – максимум на півроку – у будівництві ремонтних цехів. Що ж стосується цехів технологічного циклу, їх побудують одночасно, адже без функціонування кожного з них неможлива робота усього заводу в цілому»,- запевнив пан Білоус.
За результатами тендера, підготовчі роботи буде виконувати Сєвєродонецька організація. Їй доведеться перемістити більше 10 мільйонів тонн ґрунтів.
Пан Білоус додав, що не збирається наймати на завод острабайтерів.
«Я можу гарантувати, така можливість практично виключена. Це українське підприємство, на якому працюватимуть українські люди, громадяни України, тому жодних остарбайтерів тут не буде»,- сказав Володимир Білоус.
Крім того, керівництво комбінату заявило про початок будівництва житла для майбутніх працівників підприємства у 2008 році : «Люди, які працюватимуть на заводі «Ворскла-Сталь» ще до запуску підприємства мають знати, звідки вони їхатимуть на роботу, та куди повертатимуться з роботи». 



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2007/02/23/4817.html -->

 
Автор: bulashev
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх