Занасипського ґвалтівника впіймали?

17.09.2009, 10:58 Переглядів: 1 876
За два тижні експерти скажуть своє слово.
Занасипським маніяком дівчат стращали аж до весни, згодом пристрасті вляглися.

Історія із зґвалтуваннями на Першому Занасипі у минулому році знайшла своє продовження. Міські міліціонери підозрюють у цьому одного 27-річного молодика із сусіднього міста. Він попався у Кременчуці на грабежах та спробі ще одного зґвалтування на вул. Київській. У його біографії вже був суд за зґвалтування, але тоді потерпіла відмовилася від своїх звинувачень.

14 вересня правоохоронці відправили на експертизу підозрюваного ґвалтівника та мікрочастинки і речовини, вилучені з місць злочину. У міліціонерів - великі сподівання на цю експертизу оскільки потерпілі його не можуть впізнати.

– На сьогодні є особа, яка підозрюється у скоєнні більше п‘яти зґвалтувань на Першому Занасипі, – заявив начальник міського управління міліції Василь Овчаренко. – Він попався на грабежах та спробі ще одного зґвалтування на вул. Київській. Декілька пограбувань він визнав – написав явку з повинною. Зґвалтування не визнає. Поки що ми не можемо пред‘явити йому звинувачення, оскільки немає результатів експертизи. Потерпілі його не впізнають. Одна каже: «Це він!» а наступного дня приходить і каже «Ні, мабуть, не він». Він же ззаду підходив і душив – жертва його не бачила. А будову тіла з переляку можна назвати будь-яку. Однак деякі названі прикмети збігаються: в нього специфічна хода – «в розвалку», кремезні руки.

За словами правоохоронця, підозрюваний вже був судимий за зґвалтування. Тоді він увірвався у сільський будинок і вчинив злочин ледве не на очах батьків потерпілої. Але у тюрмі він не сидів – «за нього порішали». Жінка тоді відмовилася від своїх показань.
– Він - осудний, але, на жаль, не відбував покарання, – каже пан Овчаренко. – Зараз його підозрюють у злочинах не тільки в Кременчуці, а й у двох зґвалтуваннях та трьох грабежах в іншому місті. Спосіб ґвалтування він усюди застосовував однаковий. У нас багато сподівань саме на експертизу, оскільки робота із потерпілими не дала ніякого результату.

За два тижні експерти зроблять висновки і стане зрозуміло: піймали, так званого, занасипського маніяка, чи він і досі гуляє на волі.

Буква закону

Згідно зі статтею 152 Кримінального кодексу України, зґвалтування вчинене повторно або особою, яка раніше вчинила будь-який із злочинів проти статевої свободи громадян карається позбавленням волі на строк від п‘яти до десяти років.



 
Автор: konstantinov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх