Кременчуцькі хокеїсти зіпсували дебют новому тренеру «Витязя» (доповнено)

16.11.2016, 21:26 Переглядів: 3 087

Кременчуцькі хокеїсти зіпсували дебют новому тренеру «Витязя»

Підопічні Дмитра Підгурського розгромили харків'ян

16 листопада хокейний клуб «Кременчук» розгромив харківський «Витязь» з рахунком - 7:1. Кременчуцька команда здобуває сьому домашню перемогу. 

 

Як повідомляє прес-служба клубу, ворота "Кременчука" вперше у цьому сезоні захищав Михайло Шевчук. Повернувся в склад після травми нападник Георгій Кіча. Ціла група наших гравців пропускала матч через ГРВІ.

 

На лід «Айсбергу» харків'ян вивів новий головний тренер - Євген Гладченко, раніше працював помічником у Віталія Литвиненка. Команда посилилася форвардами Олександром Михеєнко і Микитою Поповим. Нагадаємо, що перший пройшов передсезонний збір в Кременчуці, але не потрапив до складу. 

 

Вже на 5-й хвилині Георгій Кіча віддав пас за ворота Денису Ісаєнко, який підключившись до атаки виклав шайбу на гак Віталію Кірющенкову. Тут же господарі пропустили гострий випад гостей, але надійно зіграв Михайло Шевчук, який виграв дуель у Єгора Посєвіна. На 14-ій хвилині Тимур Гриценко вивів зліва на ворота Іллю Коренчука, який точним кидком в дальній кут подвоїв перевагу. Харків'яни за дві хвилини до перерви скоротили відставання до однієї шайби після кидка Іллі Декало в більшості, але вже через 9 секунд Ігор Коваленя прорвався до воріт Євгена Напненко і першим на добивання встиг 17-річний Артем Шиманський, який відкрив рахунок своїх шайб в УХЛ.

 

У другому періоді господарі довго не могли втілити в голи свою велику ігрову перевагу, але на екваторі матчу в більшості знову спрацювала зв'язка Ісаєнко - Кірющенков. Захисник від синьої лінії виклав форварду пас і той в один дотик вразив ворота харків'ян. На 33-ій хвилині Дмитро Ігнатенко точним кидком від синьої лінії зняв всі питання про переможця. Для захисника кременчужан це стала п'ятою, і з 11 очками він наздогнав кращого бомбардира ліги серед оборонців криворожан Костянтина Рябенко (4 + 7). Але господарі на цьому не зупинилися, і на радість уболівальників Ілля Коренчук з гострого кута довів перевагу до п'яти шайб 6:1. Форвард з 26 очками і 12 закинутими шайбами очолив гонку бомбардирів і снайперів ліги.

У заключній двадцятихвилинці Кірющенков в меншості вийшов на побачення з воротарем, але не зумів його переграти. Зате його партнер по трійці Артем Гніденко виявився спритнішим за всіх на добиванні і встановив остаточний рахунок 7:1.

 

 

"Кременчук" - "Витязь" - 7:1 (3:1, 3:0, 1:0)

 

Шайби: 1:0 - Кірющенков (Ісаєнко, Кіча), 4:50. 2:0 - Коренчук (Гриценко), 13:29. 2:1 - Декало (Ханін, Єфремов - більш.), 18:07. 3:1 Шиманський (Коваленя), 18:56. 4:1 Кірющенков (Ісаєнко, Гніденко - більш.), 30:10. 5:1 Ігнатенко (Луговий, Кірющенков), 32:56. 6:1 Коренчук (Мельников, Гриценко), 35:49. 7:1 Гніденко (Кірющенков, Мельников - менш.), 56:37.

 

«Кременчук»: Шевчук (Захарченко) - Ігнатенко, Романенко, Дегтярьов, Башко, Ісаєнко - Янішевський, Коренчук, Гриценко, Гніденко, Шиманський, Слиш, Коваленя, Луговий, Кіча, Мельников, Кірющенков, Карпенко.

 

«Витязь»: Напненко (В'язів - з 32:56) - Муль, Декало, Попов, Кривда, Сірченко - Алексанян-Петрович, Муртіщев, Посєвін, Лазаренко, Попов, Кривонос, Єфремов, Сальников, Ханін, Одноворченко, Максименко, Міхеєнок, Миколенко.

 

Головний тренер "Кременчука" Дмитро Підгурський:

- Залишився задоволений грою. Мали по ходу матчу велику ігрову перевагу, перекидали суперника більше ніж в два рази. Потрібно врахувати, що у нас зараз переповнений карантин команди, багато хто не зміг через високу температуру вийти на лід. Думаю, що вболівальники залишилися задоволені, адже було багато голів на будь-який смак.

Наступний матч проти «Кривбасу», і ми до нього підійдемо в повній бойовій готовності. Закликаємо наших шанувальників підтримати команду в такому важливому для нас матчі.

 

Турнірна таблиця

Кременчуцькі хокеїсти зіпсували дебют новому тренеру «Витязя»

 

Наступний матч "Кременчук" зіграє вдома. 19 листопада о 14.00 приймаємо на СК "Айсберг" криворізький "Кривбас".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх