Камбек приносить «Кременчуку» шосту домашню перемогу

6.11.2016, 18:26 Переглядів: 4 407

Камбек приносить «Кременчуку» шосту домашню перемогу

Кременчуцька команда продовжує очолювати турнірну таблицю

6 листопада хокейний клуб «Кременчук» переміг «Донбас». За рахунку 0:2 кременчужани виборють перемогу з рахунком - 3:2.

 

У стартових складах головна зміна після останньої очної зустрічі в Дружківці було те, що з перших хвилин ворота господарів захищав 17-річний голкіпер юніорської збірної України Микита Петленко. Про це повідомляє прес-служба клубу.

 

Гра почалася без розвідки - команди демонстрували швидкий гостроатакуючий хокей. У другій половині періоду більш вдалими виявилися гості, після кидків Сергія Бабинця і Євгенія Нікіфорова закинувши дві шайби.

 

Після перерви у воротах господарів відбулася заміна - замість Микити Петленко на лід вийшов основний голкіпер національної збірної України Едуард Захарченко. Вже на 23 хвилині форвард кременчужан Юрій Петранговський після передач Ігоря Коваленя і Тимура Гриценко скоротив відставання в рахунку. Цікаво, що на табло в цей момент горіли цифри 22:22. Зовсім скоро «Кременчук» отримав відмінний шанс зрівняти рахунок, але Ігор Коваленя не реалізував буліт. На 37-ій хвилині все-таки кременчужани домоглися свого - захисник Володимир Варивода в меншості потужним кидком зрівняв рахунок. Передачами відзначилися Юрій Петранговський і Ігор Коваленя. У періоді було багато сутичок, які приводили до обопільним вилучень.

 

У завершальній третині матчу команди обмінювалися небезпечними моментами до 50-ої хвилини, коли кременчужани влаштували вдалий пресинг біля воріт гостей Ілля Коренчук з п'ятачка розстріляв Євгена Царегородцева, вивівши господарів вперед в поєдинку. Ця шайба знову дозволила нападаючому з 22 (10 + 12) очками очолити перегони бомбардирів УХЛ. Почався жорсткий хокей - продовжували обопільні сутички, що знову призводило до обопільним вилучень. В кінці матчу донеччани зняли воротаря, але кременчужани вистояли і знову з 36 очками вийшли на перше місце УХЛ.

 

"Кременчук" - "Донбас" - 3:2 (0:2, 2:0, 1:0)

 

Кременчук: Петленко (Захарченко); Башко - Дегтярьов, Коренчук (А) - Кузьмик - Слиш (К), Ісаєнко - Ігнатенко, Чернишенко - Гніденко (А) - Кірющенков, Романенко - Варивода, Луговий - Карпенко - Янішевський, Мельников - Савицький, Коваленя - Гриценко - Петранговський.

 

Донбас: Царегородцев (Дьяченко); Побєдоносцев (К) - Яковлевс, Благой - Шафаренко - Кочетков, Толстушко - Алексюк, Нікіфоров - Буценко - Лялька, Кугут (А) - Хакимов, Захаров (А) - Шаманський - Бабинець, Петрухно - Таран, Єгоров - Мазур - Рамазанов.

 

Шайби: 0: 1 Бабинець (Шаманський, Захаров), 16:20; 0:2 Нікіфоров (Лялька, Шафаренко), 18:34; 1:2 Петранговський (Коваленя, Гриценко), 22:22; 2:2 Варивода (Петранговський, Коваленя), 36:12; 3:2 Коренчук, 49:52.

 

Головний тренер "Кременчука" Дмитро Підгурський:

- "Донбас" здорово зіграв перший період, повівши у рахунку 2:0. У перерві поговорили з хлопцями, поміняли тактику, додали в русі і зрівняли рахунок. У третьому періоді на помилку суперника закинули шайбу, а потім вистояли і перемогли.

- Чому в стартовому складі вийшов 17-річний голкіпер юніорської української команди Микита Петленко, а не воротар національної збірної України Едуард Захарченко? 

- Хотіли дати пограти молодому голкіперу. Едик, молодець, вийшов і другий і третій період відіграв здорово. Хочу подякувати за підтримку уболівальників - приємно грати при переповнених трибунах.

 

- Гра далася у першому періоді, могли забити й третій гол. На контратаках трохи провалилися після перерви. Загалом гра була рівною. Були помилки за які нас покарали... може більше помилок зробили. - додав наставник "Донбасу" Анатолій Степанищев.

 

Турнірна таблиця 

Камбек приносить «Кременчуку» шосту домашню перемогу

 

Наступний матч "Кременчук" зіграє з "Дженералз". Гра відбудеться 10 листопада о 18.45.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх