Два голи та два вилучення. «Кремінь» дотиснув запорізький «Металург» у другому таймі

29.10.2016, 17:30 Переглядів: 3 575

Два голи та два вилучення. «Кремінь» дотиснув запорізький «Металург» у другому таймі

Команди останні хвилини догравали у меншості

29 жовтня «Кремінь» переміг запорізький «Металург» з рахунком - 2:0. 

 

Запорожці проти «Кременя» виставили експериментальний склад. Через відсутність дискваліфікованого Курдаса та ряду провідних гравців, на поле вийшла молодь 17-18 років.

 

Не дивлячись на статус аутсайдера «Металург» на рівних зіграв з «Кременем» у першому таймі. Небезпечні моменти обох команд могли змінити хід гри, але гольовий момент не змогла реалізувати жодна з команд. До перерви бомбардир «Кременя» Артем Козлов після виходу один на один з голкіпером переправ м’яч у ворота. Але рефері зафіксував положення поза грою після передачі капітана Влада Піскуна.

 

Злива на початку другого тайму активізувала гравців. З подачі Сергія Степанчука головою замкнув передачу Козлов – 1:0. За хвилину - фол на Степанчуку. Арбітр призначає одинадцятиметровий у ворота «Металурга». Леван Кошадзе розводить м’яч та голкіпера по різні сторони воріт, пробивши у праву дев’ятку. Гості пропустивши кинулися в атаку, Петров навіть пробив через себе, але надійно зіграв Онопко. З навісної передачі збільшити рахунок мав Ігор Тимченко, але головою пробив над воротами.

 

Догравали матч команди у меншості. Спочатку Петров отримав друге попередження, а згодом Богданов після розмов з арбітром побачив «червоне світло». Матч завершився з рахунком 2:0 на користь господарів. До речі, голкіпер «Кременя» Віталій Онопко відіграв 10-й «сухий» матч у чемпіонаті.

 

 

Кремінь - Металург (Запоріжжя) - 2:0

Голи: Козлов, 51, Кошадзе, 52 (пен.)

Вилучення: Петров, 85 (повторне попередження), Богданов, 87 (пряме видалення)

 

Кремінь: Онопко, Бичков, Ентін, Курелєх, Кунєв, Піскун (Тимченко, 75), Степанчук (Тєртишний, 82), Сторчоус, Богданов, Кошадзе (Горват, 69), Козлов. Запасні: Олійник, Москалик, Сидоренко, Скоцький. Головний тренер: Сергій Ященко.

Металург: Теленков, Божий, Іздебський, Худченко, Курусь, Плахтирь, Чернявський (Кондраков, 75), Сентябов (Троянов, 72), Петров, Ковалевський, Буланий (Башинський, 83). Запасні: Шовкун, Петровський, Некрасов, Батраченко. Головний тренер: Ілля Близнюк

Арбітр: Олександр Сахно (Київська обл.)

Асистенти: Юрій Зоренко, Микола Кузьменко (обидва - Київ)

Резервний арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)

Інспектор: Юрій Буренко (Київ)

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко зазначив Телеграфу, що це був один з найважчих матчів у чемпіонаті:

- Два різний тайми. У першому, ми не змогли достукатися до футболістів, що команда, яка знаходиться на останньому місці буде боротися до останнього. Видно, що є у підсвідомості футболістів, що рівень команди суперника нижчий ніж у них. Хлопці зіграли не у повну силу. Перед другим таймом ми з ними серйозно поспілкувалися, все-таки другий тайм інакше зіграли. Були моменти і забиті голи. Гра склалася інакше і була цікавішою. Будемо і надалі налаштовувати гравців, щоб у нас не було такої різниці між таймами.

 

Звичайно у матчі з «Нікополем-НПГУ» не вистачатиме дискваліфікованого Богданова. Стартовий склад у нас зараз стабільний, показує результат. І коли випадає один гравець, це порушує ігрову структуру команди. Тим не менш у нас є гравці, які повинні увійти замість нього, і зіграти так само добре як Макс.

 

Капітан «синьо-білих» Ігор Тимченко, який після двох місяців реабілітації вперше зіграв на домашньому полі розповів, що дуже хотів сьогодні відзначити повернення забитим голом.

- Важка гра. У першому таймі погано зіграли, навіть не знаю з чим це пов’язано. «Металург» не давав нам зіграти свою гру. У перерві тренери вказали на помилки й вже у другому таймі зіграли швидко розпочали та забили два голи. Після цього суперник зупинився і ми мали змогу забити більше. Видалення гравців великої ролі не зіграло, адже до кінця матчу залишалось не так багато часу. Це, мабуть, одна з найгірших наших ігор у чемпіонаті.

- Ігоре, як твоє самопочуття, чи легко вдається влитися у колектив після великої перерви?

- Спочатку психологічно важко. Влився швидко, але трохи не вистачає ігрового тонусу, необхідно адаптуватися. Невдалою для мене вийшла ця частина чемпіонату, ну нічого буду готуватися до другого кола. Не скажу що плече вже повністю пройшло, ще трохи залишає неприємні відчуття, але це нормально, воно ще буде мене турбувати. А в ігровому плані відбуваю себе добре.

 

Бомбардир «Кременя» Артем Козлов, який забив 4-й гол з офсайда та 8 гол у 15-ти матчах, поділився що голів своїх не рахує, тим паче забитих з положення поза грою.

- Гра вийшла насиченою та цікавою для глядача. Погодні умови впливали на хід гри. У першому таймі не все виходило, - зазначив Артем. - Хочу подякувати вболівальникам, які приходять нас підтримати.

 

Турнірна таблиця

Два голи та два вилучення. «Кремінь» дотиснув запорізький «Металург» у другому таймі

 

Результати 16 туру

"Кремінь" - "Металург" - 2:0

"Кристал" - "Суднобудівник" - 2:0

"Мир" - "Іллічівець-2" - 2:0

"Рух" - "Реал Фарма" - 1:0

"Нива-В" - "Тепловик" - 2:1

"Інгулець-2" - "Арсенал-Київщина" - 3:0

"Жемчужина" - "Балкани" - 2:0

"Поділля" - "Енергія НК" - 0:2

"Нікополь-НПГУ" - пропускає тур

 

5 листопада "Кремінь" на виїзді зіграє з "Нікополем-НПГУ". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх