Кременчуцька хокейна команда програла "Кривбасу"

11.09.2016, 08:24 Переглядів: 2 295

Кременчуцька хокейна команда програла "Кривбасу"

Хокейний клуб «Кременчук» не зміг реалізувати перевагу у закинуті шайби

10 вересня в Кривому Розі «Кременчук» програв "Кривбасу" в овер-таймі 1:2, записав один бал в турнірну таблицю.

 

 

Як повідомляє прес-служба клубу, на стартовий матч в чемпіонаті Української хокейної лізі ХК «Кременчук» вийшов у новій формі білого кольору з помаранчевими ставками. До Кривого Рогу підтримати свою команду приїхав фан-сектор з Кременчука в кількості 30 уболівальників, які активно вболівали на трибунах весь матч.

 

З перших хвилин команди пішли в атаку. Сергій Кузьмик на 2 хвилині зустрічі в меншості в форматі 3 на 4 втік на побачення з воротарем, але господарі тільки ціною порушення правил змогли його зупинити.

 

На 6 хвилині Сергій Кузьмик після пасу Максима Слиша від лівого борту пробив Черепанова - 1:0. Таким чином Кузьмик став автором першої шайби «Кременчука» в УХЛ.

 

В середині періоду Костянтин Толканов з "Кривбасу" першим встиг на добиванні, закинувши першу історичну шайбу «Кривбасу» в чемпіонаті України - 1:1.

 

На 22-ій хвилині в упор ворота Захарченко розстрілював Іван Савченко, але наш воротар виявився на висоті.

 

У середині матчу «Кривбас» отримав чисельну перевагу в два гравці, але «Кременчук» вистояв. У відповідь кременчужани у більшості влаштували справжній штурм воріт Черепанова, але в цей момент господарям відверто пощастило, а також виручало майстерність голкіпера. Кращий шанс в цей відрізок не використав Дмитро Ігнатенко. Навіть після виходу на лід п'ятого гравця криворіжців, гості продовжували атакувати. Сергій Кузьмик вийшовши один на один з голкіпером не зміг оформити дубль.

 

У заключному періоді кременчужани не змогли реалізувати більшість. Воротар господарів Черепанов став справжнім героєм останньої двадцятихвилинки, часто рятуючи команду здавалося від неминучого гола.

 

Долю матчу вирішив реалізований господарями чисельна перевага в форматі 4 на 3. Селянин пробив у лівий від Захарченка кут.

 

Кременчуцька хокейна команда програла "Кривбасу"

 

«Кривбас» (Кривий Ріг) - ХК «Кременчук» - 2:1от (1:1; 0:0; 0:0; 1:0)

Голи: 0:1. Кузьмик (Слиш, 5:38). 1:1. Толканов (Алексюк, Секирко, 10:10). 2:1. Селянин (Черненко, 61:43 - більш. 4х3)

Судді: Урда Максим, Качан Віктор, Хараберюш Сергій

 

Кривбас (Кривий Ріг): Черепанов; Рябенко - Магерів, Катрич - Черевач, Александров - Горлушко; Селянин - Черненко - Німенко, Савченко - Караульщук - Мазула, Толканов - Вал. Алексюк - Секирко, Рубан - Куцевич - Підгурський

 

Кременчук: Захарченко; Ісаєнко - В. Романенко, Башко - Ігнатенко, Варивода - Васильєв, Савицький - Акімов; Коренчук - Кузьмик - Слиш, Кіча - Гніденко - Петранговський, Овчініков - Чернишенко - Коваленя, Луговий - Карпенко - Янішевський.

 

Головний тренер кременчужан Дмитро Підгурський:

- Перший період почали погано, програвали супернику. У другому - вирівняли гру, а в третьому - мали велику перевагу, але не змогли її реалізувати в закинуті шайби. Неприпустимі такі видалення, які ми отримували в кінцівці третього періоду та в овертаймі. За це нас суперник і покарав.

 

Капітан «Кременчука» Володимир Романенко:

- Важко виграти гру, коли часті видалення, адже в меншості витрачається багато сил. Гра в спецбригадах стала складовим сьогоднішнього поєдинку. Ми не реалізували свої моменти, а суперник добре скористався своєю більшістю в овер-таймі. Дуже приємно було бачити наших уболівальників на першій виїзній грі чемпіонату. Ми їх чули, спасибі їм за це.

 

Результати 1 туру:

«Кривбас» - «Кременчук» - 2:1 ОТ

«Донбас» - «Дженералз» - 4:0

«Білий Барс» - «Витязь» - 3:1

 

Турнірна таблиця

Кременчуцька хокейна команда програла "Кривбасу"


Анонс 2 туру 

14.09 «Кременчук» - «Дженералз»

15.09 «Кривбас» - «Білий Барс»

15.09 «Витязь» - «Донбас»

 

Наступний поєдинок ХК «Кременчук» зіграє вдома 14 вересня на СК «Айсберг» проти київського «Дженералз» Початок матчу о 18:45.

 

Зазначимо, перед домашньою грою 13 вересня о 19.00 головний тренер "Кременчука" Дмитро Підгурський відповість на питання вболівальників. Свої запитання надсилайте на електронну пошту hckremenchuk@gmail.com або залишайте на сайті krementv в коментарях.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх