Майже тисяча мешканців Полтавщини підписали контракт зі Збройними силами України

12.08.2016, 14:20 Переглядів: 2 053

Майже тисяча мешканців Полтавщини підписали контракт зі Збройними силами України

У військових частинах області залишаються вакантними ще 200 армійських посад

989 осіб з початку року уклали контракт у військових комісаріатах Полтавщини. Про це повідомляє прес-служба Полтавської облдержадміністрації з посиланням на військового комісара Дмитра Губського.

 

Найкраще спрацювали у Полтавському, Чутівському, Диканському районах, також виконали планове завдання місто Полтава, Козельщинський, Шишацький та Решетилівський райони.

 

Кременчук, як і решта районів не виконали планове завдання в першому півріччі. На 60% виконали планове завдання у Великобагачанському і Семенівському районах та місті Лубни.

 

На друге півріччя 2016 року Полтавська область отримала орієнтовне планове завдання 1200 чоловік. З них в ІІІ кварталі – 610, а ІV кварталі – 590 осіб.

 

Майже тисяча мешканців Полтавщини підписали контракт зі Збройними силами України

На фото військовий комісар Дмитро Губський

 

- Станом на сьогодні для укладання контрактів у військових частинах направлено 206 кандидатів, із них 64 напряму до військових частин бойового складу, а в період з 15 по 17 серпня планується до відправки 46 кандидатів, із них 18 безпосередньо до військових частин, - зазначив комісар Полтавського обласного військового комісаріату полковник Дмитро Губський.

 

Один із негативних факторів - оформлення власним коштом особової справи, проходження медичної комісії та проїзд до навчального центру. Платні сертифікати видають у Кременчуцькому, Глобинському, Гребінківському, Диканському, Карлівському, Машівському, Кобеляцькому, Козельщинському, Котелевському, Миргородському, Новосанжарському, Пирятинському, Полтавському, Великобагачанському, Чутівському та Шишацькому районах.

 

- Попри наказ Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА «Про медичне обстеження кандидатів на військову службу» у переважній більшості районів Полтавщини видача сертифікатів громадянам, які призиваються на військову службу за контрактом здійснюється на платній основі, - пояснив Дмитро Губський.

 

Керівник Центру допомоги учасникам АТО Валерій Довженко запропонував проводити медогляди контрактників на базі військового шпиталю. Це зекономить час і кошти.

 

До речі, на сьогодні у військових частинах Полтавщини залишаються 200 вакантних посад для контрактників.

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх