Час «X» для трьох кременчужан на проміжних виборах настав

17.07.2016, 09:47 Переглядів: 2 996

Час «X» для трьох кременчужан на проміжних виборах настав

Сьогодні в Україні відбуваються довибори до Верховної Ради у 7 округах

Сьогодні, 17 липня у семи одномандатних округах відбудуться проміжні вибори до Верховної Ради. Додаткові вибори до Верховної Ради були призначені у зв'язку з переходом нардепів на інші посади. Наприклад, у Дніпрі та Чернігові нардепи стали міськими головами, а кандидати від Івано-Франківщини та Полтавщини – посіли місця в уряді.

 

Вибори пройдуть в округах №23 (Волинська область), № 27 (Дніпро), №85 (Івано-Франківська область), №114 (Луганська область), №151 (Полтавська область), №183 (Херсон), №206 (Чернігів).

 

47 кандидатів (13 - від партій і 34 самовисуванці) включені в бюлетень в окрузі №151 (центр у Лохвиці, включає Гадяч, Гадяцький, Гребенківський, Лохвицький, Пирятинський, Чернухінський райони, частина Лубенського району).

 

Серед кандидатів троє кременчужан: Максим Березін "Європейська партія України", Олександр Березянський "Опозиційний блок", Ігор Чадюк "Правий сектор".

 

Найменше кандидатів балотується в окрузі №23 у селищі міського типу Маневичі -18.

 

Максимальна кількість кандидатів на довиборах - 107, зареєстровано в окрузі №114 (окружна виборча комісія перенесена зі Станиці-Луганської в селище Біловодськ, округ включає Біловодський, Марківський, Мелівський, Новопсковський, Слав'яносербський, Станично-Луганський райони й частина Новоадарського району, при цьому вибори пройдуть на 133 зі 197 ділянок з міркувань безпеки, оскільки округ перебуває поблизу лінії розмежування).

 

Результати виборів повинні бути встановлені до 1 серпня включно, а вибраними депутатами Ради стануть ті кандидати, які одержать більше голосів виборців порівняно з іншими в окрузі.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх