У Горішніх Плавнях дев'ятеро осіб побили АТО-вця – волонтер (доповнено)

27.06.2016, 13:35 Переглядів: 8 112

У Горішніх Плавнях дев'ятеро осіб побили АТО-вця – волонтер (доповнено)

У поліції описане вважають перебільшенням

У ніч з 25 на 26 червня у Горішніх Плавнях компанія з дев'яти осіб побила колишнього бійця 93-ї бригади. Про це повідомила мешканка міста, волонтер Ксенія Бикова.

 

«Этой ночью в Горішніх Плавнях зверски избили атошника. Били его руками и ногами 9 нелюдей… Потом стали душить. Били его именно за то, что он атошник», - написала вона у себе у Facebook.

 

У Горішніх Плавнях дев'ятеро осіб побили АТО-вця – волонтер (доповнено)

 

За словами волонтерки, постраждалий 35-річний Дмитро воював в районі донецького аеропорту в складі 93-ї бригади. Як стверджує Ксенія, поліцейські не хотіли приймати заяву.

 

«Три волшебные буквы привели их в чувства--СБУ. Потом не хотели делать экспертизу, помогло слово--пресса, потом не хотели ложить в больницу, помог звонок главврачу. До названия Горішні Плавні, нам еще нужно дорасти», - заявила Бикова.

 

Волонтер наголосила, що це вже другий подібний випадок в області. «Повинна бути стаття з хорошим терміном за побутовий сепаратизм», - підсумувала вона.

 

У прес-службі поліції підтвердили факт групового побиття, але, за їх інформацією, чоловік не має значних ушкоджень, лише синці і садна. До поліції Дмитро звернувся лише наступного дня, близько 11-ї години, та розповів, що вночі повертався додому з сестрою та вліз у конфлікт з місцевими мешканцями. За фактом відкрите кримінальне провадження за ст.125 (легкі тілесні ушкодження).

 

Доповнено:

 

За інформацією прес-служби відділення №2 Кременчуцького відділу поліції, інформація у мережі Інтернет про відмову працівників поліції Горішніх Плавнів зареєструвати заяву учасника АТО не відповідає дійсності. 

 

Потерпілий звернувся до чергової частини відділення №2 Кременчуцького відділу поліції 26 червня, близько 11.15, із заявою про його побиття. За твердженням заявника, на вулиці, близько першої години ночі, його побили сусіди. 

 

Зазначена заява одразу була прийнята та відповідним чином зареєстрована у відділенні поліції. Потерпілому надали направлення на судово-медичну експертизу.

 

Після звернення у лікарню, у чоловіка діагностовано тілесні ушкодження: синець під оком та подряпина на шиї.

 

Того ж дня, близько 13-ої години, до відділення поліції звернулися із заявою сусіди потерпілого. Вони повідомили, що чоловік погрожував закидати їх гранатами. Дане звернення також належним чином зареєстроване. Триває перевірка в рамках чинного законодавства.

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх