Директор футбольного клубу "Полтава" хотів утихомирити фанатів пістолетом (доповнено)

2.06.2016, 12:25 Переглядів: 4 332

Директор футбольного клубу "Полтава" хотів утихомирити фанатів пістолетом (доповнено)

Богдан Вінницький взяв пістолет після того як його побили вболівальники "Черкаського Дніпра"

1 червня у Полтаві між командами першої ліги "Черкаським Дніпром" та "Полтавою" матч міг завершитися скандалом. Як повідомляє сайт Лтава, наприкінці гри, після другого забитого голу фани гостей, святкуючи перемогу свого клубу, запалили на трибунах файєри.

 

Директор футбольного клубу "Полтава" хотів утихомирити фанатів пістолетом (доповнено)

 

Керівництву "Полтави" це не сподобалося, тому вони вирішили це зупинити, підбігши до гостей на трибуні. Сталася сутичка між черкащанами та керівництвом ФК "Полтава". Заспокоювати фанатів кинулися футболісти та працівники обох клубів. Конфлікт вдалося владнати, і гра продовжилася.

 

Але Богдан Вінницький не заспокоївся, пішов до роздягальні і взяв пістолет. На відео, яке зняв оператор «Лтави», видно, як чоловік повернувся на поле з пістолетом. Ймовірно, колеги вмовили його не застосовувати зброю.

 

На своїй сторінці в соціальних мережах ультрас "Черкаського Дніпра" зазначили:

- Після другого голу черкащани запалили піро, один з фаєрів впав на газон, впав через брак самого виробу, ніхто його не викидав. Прибігли два молодика підозрілої зовнішності у спортивних костюмах, в народі таких називають "мурчики" (один з них вже знайомий своєю поведінкою та обіцянками "прострілити ноги" на матчі річної давнини у Копилах), під впливом емоцій він вихопив один з фаєрів і кинув в людей, далі власне і було "побиття" адміністрації. Потім було пару хвилин штовханини, а точніше вгамування пилу з обох сторін, на пропозицію правоохоронним органам забрати провокатора в сторону, який ніяк не міг заспокоїтись і продовжував кидатись на людей, ті відповіли: "так етаж прізідєнт клуба". Ми розуміємо що піротехніці не місце на полі. Футбол живий, доки живі емоції!

 

 

Повне відео сутички 

 

Як повідомляє прес-служба поліції Полтавщини , за даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Також поліція ретельно перевіряє інформацію щодо наявності в одного з фігурантів конфлікту предмета, схожого на зброю. Після проведення оперативно-слідчих заходів, діям усіх учасників конфлікту буде надана адекватна юридична оцінка.

 

Матч завершився з рахунком 2:0 на користь черкащан. «Черкаський Дніпро» досяг свого найвищого результату у новітній історії – «срібло» чемпіонату України серед команд першої ліги.

 

Нагадаємо, завершився чемпіонат і у Другій лізі. За підсумками сезону МФК "Кремінь" посів 8 сходинку турнірної таблиці, обіграв в останньому матчі "Арсенал-Київщину" з рахунком - 8:0. 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Лтава
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх