У «Extreme-zone» візьмуть участь понад 1000 кременчужан

19.05.2016, 09:25 Переглядів: 2 513

У «Extreme-zone» візьмуть участь понад 1000 кременчужан

На гала-концерт до Кременчука обіцяють завітати харківський гурт Kavabanga Depo Kolibri, столичний Jast in, полтавці із Сен-Тропе та гурт MARLEN з сусіднього Комсомольська

Уже понад 1000 кременчужан подали заявки на участь у Х ювілейному фестивалі сучасної молодіжної культури «Extreme-zone», що відбудеться 28 травня у Кременчуці. Про це стало відомо на організаційному комітеті з проведення фестивалю у міськраді 18 травня.

 

 

У рамках заходу планується проведення змагань у наступних напрямках сучасної молодіжної культури:

рок, реп, графіті, стрітбол (вуличний баскетбол), Street Soccer (вуличний футбол), пляжний волейбол, фрістайл, Roller skating, Games of skate, ВМХ, Трікінг, Біт-бокс, Workout, єдиноборства, армреслінг, жим лежачи.

 

Буде також організований ярмарок хенд-мейд виробів та barbershop.

 

Збір заявок на всі напрямки, крім "рок" і "реп" триває до 23 травня, зареєструватися може кожен охочий віком від 14 до 35 років. Для цього слід скачати заявку у групі «Фестиваль "Extreme-zone" 2016» у соціальних мережах та надіслати її на електронну адресу kmkmo2016@ukr.net організаторів фестивалю.

 

Цього року фестиваль «Extreme-zone» вирішили підтримати і кременчуцькі велосипедисти, оскільки дата проведення фестивалю збігається з Днем велосипедиста в Україні. Любителів екстремальних видів спорту вони підтримають велопробігом, що стартуватиме о 09.30 від палацу культури «КрАЗ» та завершиться на площі Перемоги.

 

Окрім того, під час проведення фестивалю волонтерами Молодіжного Парламенту буде організовано традиційну акцію «Ні – палінню!», спрямовану на популяризацію здорового способу життя серед кременчуцької молоді. У рамках цієї акції волонтери мінятимуть цигарки на цукерки. Зона проведення «Extreme-zone» оголошена зоною вільною від тютюну та алкоголю.

 

Фестивальні зони за кожним напрямком матимуть своє окреме місце проведення, що розташовуватимуться від набережної Дніпра по головній алеї парку культури та відпочинку «Придніпровський», включаючи площу Перемоги, до вул. Перемоги.

 

У «Extreme-zone» візьмуть участь понад 1000 кременчужан

 

Задля безпеки молоді на час проведення фестивалю з 8.30 до 22.00 в районі площі Перемоги буде перекритий рух транспорту вулицями Ігоря Сердюка, Коцюбинського та Генерала Жадова.

 

Безпеку під час фестивалю забезпечуватимуть піші патрулі поліції. На території чергуватимуть машини пожежних та “швидкої”. А задля комфорту відпочиваючих на площі Перемоги встановлять 10 сміттєвих контейнерів та 4 біотуалети.

 

Офіційне відкриття Х фестивалю сучасної молодіжної культури «Extreme-zone» заплановане на 10.00 у парку культури та відпочинку «Придніпровський». Фестивальні змагання стартують о 10.30.

 

Детальний погодинний план фестивалю організатори обіцяють оприлюднити згодом, а поки що запевняють, що на кременчужан чекає насичений гала-концерт. Анонсують, що до Кременчука завітають харківський гурт Kavabanga Depo Kolibri, столичний Jast in, полтавці із Сен-Тропе та гурт MARLEN з сусіднього Комсомольська.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх