В якому українському місті, на вашу думку, має відбутися "Євробачення-2017"

18.05.2016, 16:12 Переглядів: 4 255

В якому українському місті, на вашу думку, має відбутися "Євробачення-2017"

П'ять українських міст претендують на право прийняти "Євробачення", а яке з них, на вашу думку, має перемогти?

В ніч з 14 на 15 травня співачка Джамала здобула для України перемогу в пісенному конкурсі Євробачення. Це друга перемога нашої країни за всю історію конкурсу, першу принесла Руслана у 2004 році.

 

Отже, наступного року «Євробачення» має приймати Україна як країна-переможець.

 

Мери п'ятьох українських міст уже заявили про бажання прийняти у себе міжнародний пісенний конкурс. На це право претендують Київ, Одеса, Львів, Дніпропетровськ та Херсон.

 

Мер Києва Віталій Кличко написав у Фейсбуці, що Київ готовий до проведення Євробачення.

 

"Дискусії щодо інших міст не мають під собою підстав, оскільки Київ найбільш підготовлене місто для проведення таких значущих заходів. Упевнений, що те завдання, яке є, - організація конкурсу, забезпечення правопорядку, інфраструктури, транспортного сполучення для гостей, - ми виконаємо на 100%", - зазначив київський міський голова.

 

Натомість в ефірі "112 Україна" мер Львова Андрій Садовий заявив, що, якщо буде така необхідність, місто готове провести конкурс: "Я б хотів говорити не стільки, як мер Львова, а з точки зору інтересів країни. Мені важливо, щоб рішення про місто, у якому буде проходити конкурс, було важливим із тієї точки зору, що саме ми хочемо показати. Яку Україну ми хочемо показати. Якщо буде необхідність, Львів проведе на високому рівні".

 

Також про готовність прийняти Євробачення-2017 заявив міський голова Дніпропетровська Борис Філатов, зазначивши, що, не зважаючи на "убогий аеропорт" або поганий стан автомобільних доріг республіканського значення, "людина живе мрією і надією, а не шлунком, скепсисом і порожнечею".

 

Бажання прийняти конкурс, висловив і мер Херсона Володимир Миколаєнко.

 

На думку міського голови Одеси Геннадія Труханова, південне місто цілком може прийняти конкурс: «Майданчиком, гідним проведення такого престижного конкурсу, цілком може стати наша Одеса - багатонаціональне, красиве, європейське місто з багатою історією та культурними традиціями!» - заявив Труханов.

 

Очільник Національної телекомпанії України Зураб Аласанія заявив, що пісенний конкурс можуть провести одразу в кількох містах України, адже він складається з кількох частин - національного відбору, двох півфіналів та фіналу.

Теги:

А на вашу думку, яке місто достойне прийняти Євробачення-2017?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх