"Судді просто вбили "Кремінь" на полі..."

29.04.2016, 20:03 Переглядів: 4 293

"Судді просто вбили "Кремінь" на полі..."

"Реал Фарма" перервала забивну серію кременчуцького футбольного клубу 

 

29 квітня футбольний клуб “Кремінь” всуху програв в Одесі "Реал Фармі". Матч закінчився з рахунком - 3:0. "Реал Фарма" перервала забивну серію "синьо-білих", зазначимо, що “Кремінь” 16 матчів поспіль забивав хоча б один м'яч за гру.

 

"Реал Фарма" - "Кремінь" - 3:0

Голи: Хромих 11', 31' п, Георгієв 58' 

 

Реал Фарма: Шіряев - Вдовіченко, Віксіч, Бабенцов, Хромих - Бичков, Малиш (Кулішенко, 77), Шаповаленко, Степанішін (Бондаренко, 46), Ліховідов Н. (к) (Георгіев, 21), Злепко. Запасні: Кравченко, Машнін, Дубіна, Поліщук.

Головний тренер - Владислав Зубков.

 

Кремінь: Олейнік Андрій - Кунев, Шершень (Степанчук, 46), Курелех, Волошін, Сідоренко, Ченбай, Стрельцов, Сторчоус (Ховбоша, 66), Черній (Ентін, 61), Тимченко (к). Запасні: Онопко. Головний тренер - Сергій Ященко.

 

Попередження: Вдовиченко, 32; Степанишин, 38; Малюк, 51; Віксіч, 63; Кулішенко, 84; Злепко, 90 + 3 - Ченбай, 14; Волошин, 23; Кунєв, 29; Сидоренко, 50; Сторчоус, 50; Стрельцов, 60.

 

Арбітр: Віталій Маляр (Хмельницький).

Асистенти: Олег Притула (Львівська область), Юрій Суряк (Львів).

Резервний арбітр: Максим Пономаренко (Одеса).

Інспектор: Юрій Буренко (Київ).

 

Матч за шість очок через перебір карток пропустили півзахисники “синьо-білих” Піскун та Тертишний, а в команді господарів - Нестеренко.

 

Нагадаємо, у першому колі кременчуцька команда виграла на своєму полі, тоді капітан Тимченко реалізував 11-метровий.

 

 

"Хлопці відіграли нормально. Судді просто вбили команду на полі. За матч арбітр вручив 12 жовтих карток. У першому таймі на 6 хв пробили вільний 11-метровий удар. Гол капітана "Кременя" Ігоря Тимченко не зарахували. А через 20 хв призначили пенальті на рівному місці. У другому таймі ще й не зарахували гол Сергія Степанчука", - зазначив журналіст Дмитро Демиденко.

 

ДОПОВНЕНО

 

Сказати, що матч в Одесі вийшов напруженим - не сказати нічого. Досить подивитися на кількість жовтих карток, які арбітр зустрічі показав футболістам - дванадцять! Попереджень було так багато, що не всі помістилися в відведений для цього розділ рапорту рефері! Правда, сама гра абсолютно була грубою: чимала частина карток гравцям діставалася саме за незгоду з суддівськими рішеннями. Про це повідомляє сайт Sport Arena.

 

Поєдинок розпочався дуже обережно, і в його дебюті складно було віддати комусь перевагу. Однак «фармацевтам» вдалося забити швидкий гол. Фол в центрі поля на Малюка, і Степанишин довгою передачею швидко ввів м'яч в гру на Шаповаленко, проти якого небезпечно зіграв Шершень. Віталій Маляр призначив вільний удар по центру воріт, метрів за вісім від них, і Хромих після торкання Бабенцова пробив на силу - 1:0.

 

Гру це особливо не пожвавило: Кремень трохи більше контролював м'яч, але без загострень. Всі спроби розвивати атаки здорово припинялися захисниками одеситів, які чітко грали на випередження і в перехоплення. Сам же Реал Фарма вміло будував свої комбінації, намагаючись максимально їх прискорювати. В одній з таких, після передачі з флангу від Злепко супер-удар вийшов у граючого президента господарів Миколи Лиховідова: м'яч «парашутом» летів точно під поперечину, але кременчужан виручив голкіпер.

 

А ще через кілька хвилин одесити подвоїли результат. Шаповаленко подав кутовий, Малюка відверто завалили на лінії воротарського, і арбітр призначив пенальті: з «точки» впевнено пробив Хромих - 2:0. У першому таймі гольових моментів Кремень по суті так і не створив: в одній з небагатьох ситуацій, коли вдалося знайти пролом в лінії оборони господарів, Тимченко проштовхнув м'яч повз Ширяєва, але арбітри скасували взяття воріт - офсайд. У кінцівці тайму хороший удар здалеку вийшов у Георгієва - Олійник відбив м'яч перед собою, зафіксувавши його тільки з другої спроби.

 

Другий тайм не обіцяв одеситам легкого життя, оскільки Кремінь не з тих суперників, які можуть здатися. Підопічні Сергія Ященка дійсно посилили тиск, багато часу проводячи на половині поля господарів, але всі їхні атаки завершувалися безадресними прострілами, впоратися з якими не складало особливих труднощів. А ось щось більш складне спорудити не виходило: футболісти Реал Фарм ніби читали дії своїх опонентів, перериваючи всі комбінації.Знову Шаповаленко подав кутовий, а на дальній стійці залишений без нагляду Георгієв, невеликого зросту, спокійно пробив впритул зі стійкою - 3:0.

 

Кинувши великі сили вперед, гості порушили і без того не самі стрункі оборонні редути, дозволивши Реал Фармі створити ще ряд моментів. Після розіграшу кутового і навісу Бабенцова здорово головою пробив Малюк - мимо цілі. Шаповаленко бив в упор після скидання м'яча від партнера - над поперечиною.

 

Пару небезпечних епізодів створив і Кремінь. Волошин подав з лівого флангу, і Степанчук з другої спроби зумів «пробити» Ширяєва, проте ще після першого удару асистент арбітра сигналізував про положення «поза грою». Ще в одному епізоді Бабенцова підстрахував голкіпера, необачно вискочив до лінії штрафної, вибивши м'яч з лінії воріт. У кінцівці зустрічі кременчужани не зуміли влаштувати якийсь штурм, запам'яталися одним напів-моментом вже в компенсований арбітром час: Тимченко з-за спин захисників вискакував один в один, але Ширяєв зіграв дуже надійно, вчасно кинувшись в ноги капітану гостей.

 

Одесити перервали одразу дві значні серії: самі вперше за сім зустрічей обіграли Кремень, а кременчужани вперше за шістнадцять матчів пішли з поля без забитих голів. 

 

Результати 21 туру

Буковина - Енергія НК  - 2:1

Реал Фарма - Кремінь  - 3:0

Кристал - Колос  - 0:4

Нікополь-НПГУ - Арсенал-Київ  - 0:0

Скала - Барса  - 3:1

Верес - Мир  - 3:1

Інгулець - Арсенал-Київщина  - 4:1

 

Турнірна таблиця

 

7 травня  15.00 “Кремінь” зіграє вдома зі стрийською “Скалою”

Автор: Альона Душенко Джерело відео: kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх