Гравці "Кременя" поступилися київському "Динамо"

10.04.2016, 11:24 Переглядів: 2 904

Гравці "Кременя" поступилися київському "Динамо"

Команди "Кременя" U-16 та U-14 програли "Динамо"

9 квітня кременчуцькі футбольні команди "Кременя" U-16 та U-14 стартували у весняній частині чемпіонату ДЮФЛУ у вищій лізі. У домашніх матчах "синьо-білі" поступилися гравцям київського "Динамо".

 

Підопічні Антона Диндікова "Кремінь" U-16 поступився мінімально у рівній боротьбі. Після пропущеного голу на початку матчу "синьо-білі" пішли в атаку, але зрівняти рахунок господарям не вдалося. На останніх хвилинах матчу голкіпер "Кременя" кілька разів рятував команду, навіть виходив пробивати штрафний. Але пробити захист нашим гравцям не вдалося. Матч закінчився з рахунком - 0:1.

 

Тренер Антон Диндіков зазначив "Телеграфу", що кременчуцькі команди перший рік грають у Вищій лізі:

 

- Поражение поражению рознь. Сегодняшнее поражение несколько не обидно. Наши ребята дали бой и проявили бойцовские качества. «Динамо» чемпион среди нашего возраста. Киевская команда обычно забивает по 5-6 мячей. Наши ребята мало в чем уступали киевлянам. Я горд за своих ребят. Думаю, будем еще прибавлять. Ведь после пропущенного ребята начали прессинговать, заставляли соперника бить по аутах, что обычно делают они. Мы заставили тренера «Динамо» занервничать, для них проиграть Кременчугу позор. Ведь в их команде 10 игроков, которые играют за сборную Украины.

 

Турнірна таблиця:

Гравці "Кременя" поступилися київському "Динамо"

 

Підопічні Леоніда Диндікова "Кремінь" U-14 поступилися "Динамо" з рахунком - 0:5.

 

- Ми зіграли першу гру другого кола. Команда грала без основних гравців. Гру пропустив один з основних гравців через дискваліфікацію (перебір карток), а також Юрій Дудник – син тренера молодіжної «Зорі». Він з батьком переїхав до Запоріжжя, коли луганська команда переїхала з Кременчука. Ми могли більше голів отримати від киян, - зазначив тренер Леонід Диндіков. – Щоб залишитися у Вищій лізі нам необхідно якомога більше очків набрати у Черкасах, Києві. Важка гра нас чекає з «Дніпром», «Металістом» та «Шахтарем». Там відбір найкращих гравців з усієї України. У цих командах підсилення на порядок вище. Тому наші вихованці переходять ці команди й нам приходиться працювати з тими хто вирішив залишитися.

 

Турнірна таблиця:

Гравці "Кременя" поступилися київському "Динамо"

 

Наступні матчі команди "Кременя" зіграють в Києві 16 квітня проти "Динамо". У столиці протистояти лідерам ліги будуть команди "Кремінь" U-15 (тренер Олександр Назаренко) та "Кремінь" U-17 (тренер Станіслав Торубара). А "Кремінь" U-14 та U-16 зіграють 23 квітня на виїзді з УФК Дніпропетровськ.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх