Українці зможуть отримати французьку візу на Євро-2016 за спрощеною процедурою

11.03.2016, 11:00 Переглядів: 2 254

Збірна України побореться на Євро-2016 з Німеччиною (12 червня), Північною Ірландією (16 червня) та Польщею (21 червня)

Фани футбольної збірної України зможуть відкрити візу для відвідин матчу жовто-блакитних на Євро-2016 за «легким пакетом документів». Таку приємну новину для власників ваучерів на придбання квитків, що планують підтримати команду у Франції на матчах з з Німеччиною (12 червня), Північною Ірландією (16 червня) та Польщею (21 червня), повідомив перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

 

– Намагатимемось зробити все, щоб уболівальники змогли максимально швидко та просто отримати візу. У нас уже є досвід організації таких проектів, коли близько п’яти тисяч українських шанувальників футболу у короткий термін отримали візи для поїздки на фінальний матч Ліги Європи за участі «Дніпра», - відзначив Вадим Костюченко. – Наші пропозиції й цього разу підтримали посольства Франції та України, тож, сподіваємося, що вболівальники, які планують відвідати матчі нашої збірної у Франції, зможуть це зробити.

 

Нагадаємо, що в минулому році польське посольство пішло на зустріч нашим фанатам, які прагнули відвідати фінал Ліги Європи у Варшаві. Консульства та візові центри працювали понаднормово та у вихідні, для вболівальників також було започатковано спеціальну процедуру отримання віз та створено «зелений коридор», що дозволяв складати групові заявки на візи.

 

Цьогорічну ж «спрощену процедуру» презентують трохи згодом, до кінця березня. Інформація про «легкий пакет документів» має з’явитися на сайті ФФУ та Міністерства закордонних справ України. «ТелеграфЪ» слідкуватиме за новинами та обов’язково напише які ж це будуть документи.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх