Мер Кременчука поставив комунальній техніці 3+

1.12.2015, 12:27 Переглядів: 4 245

Мер Кременчука поставив комунальній техніці 3+

Міський голова подивився, як комунальні підприємства підготували техніку до зими

 

 

Сьогодні, 1 грудня, міський голова Кременчука Віталій Малецький, секретар міськради Юрій Гриценко та керівник УЖКГ Іван Москалик на території КАТП 1628 подивилися комунальний транспорт. Техніка взимку буде чистити дороги і тротуари від снігу, посипати дороги сіллю та піском, а також вивозити сніг.

 

Віталій Малецький, оглядаючи машини, звертав увагу на їх зовнішній вигляд, періодично просив завести машину, та показати, як працює техніка. 

 

Оглянули близько 40 одиниць техніки КП “Благоустрій Кременчука”, “Добробит”, “Житлорембудсервіс”, КАТП-1628, КП “Кременчукводоканал”, КП “КПС ШРБУ”.

 

До зими у Кременчуці підготували 8 вагонів солі. Найближчим часом докуплять ще 2 вагони, ціна одного зараз складає 35 тисяч гривень. Як проінформували під час огляду техніки і складу солі, у сніжні зими використовували 12 вагонів солі.

 

Після огляду мер виставив оцінки комунальникам за підготовку техніки до зими:

 

- Рівень підготовки техніки у різних комунальних підприємств дуже відрізняється. Техніка у КП "Спецкомбінат ритуальних послуг" у задовільному стані. Техніку КП "Кременчукводоканала" можна вважати у доброму, а деякі одиниці техніки у відмінному стані. Побачили десь середній рівень між "задовільно" і "добре". Багато треба робити комунальним підприємствам, щоб ця техніка, яка є, була готова до сезону.

Головне - це відношення до роботи. Відношення керівників до комунальних підприємств та працівників до роботи. Бачили, що деякі люди відпрацювали на машинах більше двох десятків років, і майже мільйон кілометрів пройшов КрАЗ.

 

Віталій Малецький зазначив, що необхідно замінити усю техніку, але до цього питання треба підійти зважено.

 

- Якщо є аналог техніки кращий по експлуатаційним характеристикам та показникам, його необхідно купувати, не дивлячись на ціну.

 

За словами Віталія Малецького, управління житлово-комунального господарства зараз формує бюджетний запит. 

 

Нагадаємо, традиції щорічно оглядати техніку і ставити оцінки комунальникам поклав початок колишній мер Кременчука Олег Бабаєв. Минулого року комунальники отримали "четвірку" від заступника мера Віктора Калашника за підготовку техніки до зими.

Автор: Альона Душенко Фото: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх