"Гірник-Спорт" (Комсомольськ) - "Динамо" (Київ) Online

21.08.2015, 16:51 Переглядів: 3 226

Матч 1/16 фіналу Кубку України відбудеться о 17:00 в Комсомольську

22 серпня о 17:00 в Комсомольську на стадіоні «Юність» відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка України між «Гірник-Спорт» та київським «Динамо».

 

Вхід на стадіон виключно за перепустками. Більшість квитків поширили між працівниками ГЗК. Кілька сотень надали мешканцям Комсомольська згідно заздалегідь поданим заявкам на e-mail клубу або за записом безпосередньо на стадіоні. Також у Комсомольську встановили фан-зону перед Палацом культури і творчості. На великому екрані у прямому ефірі транслюватимуть поєдинок.

 

Пряма трансляція матчу:

 

 

 

За всю історію існування двох клубів «Динамо» та «Гірник-Спорт» між собою не зустрічалися.

 

Кияни на кубковий матч вилетіли сьогодні з Борисполя до Полтави, після чого заночують у Кременчуці.

 

Наставник “біло-синіх” Сергій Ребров у виїзному матчі не може розраховувати на Мігеля, який захворів та Лукаша Теодорчика, який продовжує проходити реабілітацію в Польщі. Також через дискваліфікацію матч пропустить півзахисник Сергій Рибалка.

 

Комсомольський «Гірник-Спорт» на старті сезону виглядає збалансовано. У всіх трьох стартових турах команда Жабченка зіграла внічию. Ще одна гра, 4 туру проти «Гірника», яка мала відбутися 15 серпня, перенесена на невизначений термін через сильну зливу.

 

Варто відзначити, у складі «Гірника-Спорт» виступають футболісти, які пройшли через динамівську систему. Це вихованці «біло-синіх» воротар Антон Ситников та півзахисник Сергій Герасимець.

 

Безпека

 

На футбольний матч очікується масове прибуття уболівальників з Києва. Стадіон «Юність» розрахований на розміщення 2500 уболівальників.

 

Як повідомив очільник Комсомольської міліції Євген Саприкін:

 

- До охорони громадського порядку буде залучено весь особовий склад міліції. Допомагати правоохоронцям будуть громадські формування «Міська міліція» та «Комсомольська рота особливого спеціального призначення». Для організації дорожнього руху будуть задіяні додаткові наряди інспекторів ДАІ.

 

Також 50 кременчуцьких міліціонерів залучать на цей матч.

 

Приїзд київських вболівальників 

 

Фанатам “Динамо”, яких очікують близько 500 осіб, буде проблематично потрапити на матч. Як зазначає офіційний сайт комсомольських “гірників”, приїзд уболівальників зі столиці України викликав у них здивування.

 

Згідно регламенту змагань, клуб зобов'язаний надати 5% квитків від загальної місткості стадіону, що становить 125 місць.

 

"Керівництво ФК «Динамо» Київ офіційно відмовилося організовувати приїзд своїх уболівальників, вказавши, при цьому, що в Комсомольську очікується близько 500 неорганізованих ультрас команди.

Варто відзначити, що весь останній тиждень на наш клуб виявляється негласне тиск на всіх рівнях майже з вимогою розмістити всіх 500-700 чоловік на стадіоні. Причому варіанти пропонувалися настільки неординарні, наскільки і вражаючі уяву своєю безглуздістю. Зокрема, пропонували розмістити ультрас на майданчику відразу за воротами, відгородивши їх стрічкою і кордонами міліції, а на заперечення про погане огляді поля, нам відповідали, що це проблеми самих уболівальників. Пропонували і абсолютно безглузде рішення розмістити всіх 500 осіб на секторі для 125-ти уболівальників. Природно, клуб «Гірник-Спорт» всі ці пропозиції відкинув на увазі своєю абсурдністю. Варто відзначити, що ми пропонували представникам київського «Динамо» доставити додаткові пересувні трибуни за воротами, але це питання так і зависло в повітрі", - повідомляє прес-служба комсомольчан.

 

Тому в разі приїзду великої кількості вболівальників з Києва, їх розмістять у фан-зоні Комсомольська.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: ФК «Динамо» Київ
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх