Анатолій Безус: "У Дніпра сильний колективний дух"

26.05.2015, 18:53 Переглядів: 2 827

Анатолій Безус: "У Дніпра сильний колективний дух"

У Кременчуці 27 травня - Online трансляція фіналу Ліги Європи на площі Незалежності

27 травня о 21:30 у Варшаві відбудеться фінальний поєдинок Ліги Європи між "Дніпром" і "Севільєю". У Кременчуці підтримати українську команду можна на площі Незалежності, де відбудеться трансляція матчу на великому екрані.

 

Анатолій Безус: "У Дніпра сильний колективний дух"

У переддень матчу "ТелеграфЪ" поцікавився у батька, а також першого тренера вихованця кременчуцького футболу, гравця "Дніпра" Романа Безуса -Анатолія Безуса, які настрої в команди, сильні та слабкі сторони команд, чи є шанс вийти Роману в основі (адже перед цим Безус провів матч проти Шахтаря з перших хвилин), а також прогноз на матч.

 

- У Дніпра сильний колективний дух, хороший, вони об'єднані загальною метою. Чи вийде Роман на поле, це вже як складеться гра, готувалися інші, шанс є але все залежить від гри.

 

Прогноз на матч Анатолій Безус вирішив залишити в таємниці.

 

Вранці 26 травня "Дніпро" відправився до Варшави на вирішальний матч Ліги Європи УЄФА, в якому зустрінеться з "Севільєю".

 

До складу делегації увійшли практично всі футболісти першої команди, які вирішили в цей найважливіший день бути разом. До Варшави вирушили в тому числі і травмовані Роман Зозуля, Сергій Кравченко, Ондржей Мазух, Віталій Мандзюк, та не заявлені на Лігу Європи Павло Ксьонз і Дмитро Чигринський.

Шанс вийти на поле мають наступні гравці:

 

воротарі: Ян Лаштувка, Денис Бойко, Денис Шеліхов;

 

захисники: Олександру Влад, Євген Чеберячко, Дуглас, Валерій Лучкевич, Олександр Сваток, Артем Федецький, Олександр Мигунов;

 

півзахисники: Джаба Канкава, Євген Коноплянка, Лео Матос, Роман Безус, Бруно Гама, Валерій Федорчук, Євген Шахов, Руслан Ротань, Андрій Близниченко;

 

нападники: Нікола Калинич, Євген Селезньов, Матеус.

 

До речі, "Севілья" в Чемпіонаті Іспанії посіла 5 місце, а "Дніпро" навіть у разі другого місця у Чемпіонаті України потрапляє до Ліги Європи. А перемога в турнірі дає можливість брати участь у Лізі Чемпіонів незалежно від результату чемпіонату країни.

 

"Дніпро" ще жодного разу не брав участь в європейських фіналах, а "Севілья" є триразовим володарем трофею. Варто також відзначити, що раніше команди в єврокубкових турнірах не зустрічалися.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх