З підвищенням «мінімалки» у Кременчуці прогнозують збільшення безробіття

10.11.2016, 15:34 Переглядів: 5 416

The Simpsons homer simpson marge simpson season 16 episode 18

Відповідний лист надійшов до Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості

 

Перед Кременчуцьким центром зайнятості поставлене завдання проаналізувати можливе звільнення найманих працівників на підприємствах Кременчука та району. Про це на зустрічі з журналістами повідомив директор Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості Віктор Калашник.

 

- Державною службою зайнятості проводиться уточнення прогнозованих розрахунків видатків фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття у 2017 році на виплату допомоги по безробіттю. Перед нами поставлене завдання проаналізувати можливе звільнення найманих працівників на підприємствах міста та району в залежності від чисельності працівників. Це пов'язано зі збільшенням мінімальної заробітної плати. Прем'єр-міністр разом з міністром фінансів доповідали українцям, що мінімальна зарплата у 3200 грн повинна призвести до легалізації праці та збільшення податків. Але ми отримали листа, у якому говориться, що необхідно проаналізувати рівень зростання безробіття на ринку праці, - зазначив Віктор Калашник

 

За його словами, аналіз та прогноз можливого безробіття входить у обов'язки Центру зайнятості, проте навряд чи вони зможуть це ефективно зробити.

 

- Наприклад, якщо я звернуся зараз до великого підприємства з питанням, як будеш реагувати на підвищення мінімальної зарплати. Навряд чи він мені скаже, що планує мінімізацію заробітної плати та перевести себе та працівників на 0,5 ставки і легально працюватиме, - зазначив В.Калашник.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх