У Кременчуці біля стели Героям Небесної сотні встановили камеру відеоспостереження

25.10.2016, 12:33 Переглядів: 2 489

Найближчим часом встановлять камери відеонагляду біля пам'ятника Героям АТО

Пам'ятний знак “Героям Небесної сотні” знаходиться під цілодобовим відеонаглядом. Про це стало відомо після звернення депутата Анни Павленко на сесії Кременчуцької міської ради.

 

- Просимо прийняття всіх необхідних заходів для недопущення у майбутньому таких дій. Невдовзі ми відзначатимемо третю річницю початку Революції гідності й спокійно дозволяємо собі реагувати на злочини вандалів. Звертаємося до міського голови встановити засоби відеоспостереження, з метою недопущення подібних випадків або пришвидшення їх розкриття, - зазначила Анна Павленко.

 

За словами мера Віталія Малецького, за зверненням депутатів та громади правоохоронці вже встановили камеру біля стели Героям Небесної сотні.

 

- Плануємо ще у сквері Ювілейному навпроти пам'ятника Героям АТО встановити камери. Зараз відпрацьовується технічна можливість приєднання до інтернету, які будуть виведені на пульт правоохоронців, - додав Віталій Малецький.

 

Стела “Героям Небесної сотні” за чотири місяці двічі зазнавала пошкоджень від вандалів. Вперше комунальникам довелося відновлювати її у травні. У ніч на 27 травня злодії рясно облили обидва стенди білою фарбою. Пошкодження були значні, тож комунальникам довелося демонтувати стенди, щоб очистити їх та поновити пошкоджені фотографії героїв Небесної Сотні. Відновлені стенди повернули на місце 31-го травня.

 

 

Вночі п’ятого жовтня злодії вдруге спаплюжили пам’ятний знак. Прямо на обличчях героїв чорною фарбою намалювали свастику. У двох випадках правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 194, ч. 1 ККУ – умисне знищення або пошкодження чужого майна (у даному випадку, комунального –  стела перебуває на балансі КП «Благоустрій Кременчука»).

 

 

Нагадаємо, «ТелеграфЪ» звернувся до депутатів Кременчуцької міської ради з пропозицією підготувати та винести на чергову сесію міськради рішення про невідкладне встановлення камери відеоспостереження на пам’ятній стелі, а також знайти шляхи фінансування проекту.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх