Кременчуцькі копи програли львів'янам

1.08.2016, 17:11 Переглядів: 2 594

Кременчуцькі копи програли львів'янам

Патрульні Кременчука вибороли 4 місце у фіналі Кубку Департаменту патрульної поліції з міні-футболу

29 липня у Києві завершилися фінальні змагання з міні-футболу на Кубок Департаменту патрульної поліції. Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, до фіналу потрапили 8 команд, які розділили на дві групи.

 

Окрім Кременчука у фінал вийшли: Миколаїв, Львів, Чернівці, Київ, Дніпро, Рівне та збірна апарату Департаменту.

 

За результатами півфіналів за 3-4 місце кременчуцькі патрульні у серії пенальті поступилися команді зі Львова. Кременчужани посіли 4 місце. Перше та друге місце у фіналі зайняли відповідно Миколаїв та Дніпро, третє Львів.

 

Як зазначив начальник Управління патрульної поліції Кременчука В'ячеслав Деркач:
– Кременчуцькі патрульні на змаганнях з міні-футболу показали відмінну та дійсно командну гру! З 26 команд, які брали участь в змаганнях, 4 місце – це дійсно високий результат, адже зустрічались з досить сильними командами великих міст. Я впевнений, що наступного разу ми обов’язково займемо призові місця! Дякую хлопцям за гру та бажаю нашим патрульним нових спортивних досягнень.

 

Напередодні у Дніпрі кременчужани пробилися у фінал. За результатами жеребкування патрульні потрапили в підгрупу з командами патрульних з Дніпра і Запоріжжя. До іншої підгрупи потрапили команди з Харкова, Кривого Рогу та Полтави.

 

Першу гру кременчуцькі патрульні зіграли з патрульними Дніпра. У запеклій боротьбі з рахунком 1:0 перемогли дніпряни. Вирішальний матч за вихід з підгрупи відбувся з командою із Запоріжжя, де кременчужани виграли з рахунком 5:2. У півфіналі Кременчук зустрівся з Харковом. Кременчуцькі патрульні перемогли із рахунком 5:0 та вийшли до фіналу.

 

За підсумками змагань 1-2 місце розподілили між собою патрульні Дніпра та Кременчука, а патрульні Харкова зайняли 3 місце перемігши патрульних з Полтави. 

Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх