Кременчуцький тренер з хортингу впізнав серед «тітушок» двох своїх вихованців

27.12.2016, 11:05 Переглядів: 10 042

Кременчуцький тренер з хортингу впізнав серед «тітушок» двох своїх вихованців

Але сам близько року нікого не тренує

Кременчуцький тренер з хортингу Максим Зіборов, якого звинувачують у причетності до "тітушок", заявив, що вже майже рік не тренує нікого. У ЗМІ з'явилася інформація, що затриманих у Києві на Харківському масиві "тітушок" готували на базі Кременчуцького військового ліцею.

 

 

 

Максим упізнав на відео двох колишніх своїх вихованців. Але, за його словами, тренувалися вони не при військовому ліцеї, а у залі, що розташований на вулиці Київській. Сам Максим говорить, що ніякого відношення до подій у Києві не має і зараз працює водієм маршрутки у Кременчуці.

 


Максим Зіборов був викладачем у Кременчуцькому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою до осені 2015 року. Він викладав навички рукопашного бою - хортингу. Згодом у Херсоні працював охоронцем у “Хазарді”, після його закриття переїхали до Києва охороняти об'єкти. З 22 серпня 2016 року працює водієм на одному з маршрутів у Кременчуці.

Максим Зіборов стверджує, що давно не має відношення до “Хазарду”.

 

Кременчуцький тренер з хортингу впізнав серед «тітушок» двох своїх вихованців - Спортивного клубу “Хазард” давно немає в Україні. Під такою назвою існує товариство з обмеженою відповідальністю, яке надає охоронні послуги. У Херсоні ми охороняли одне з підприємств. Там як дізналися, що я тренер з єдиноборств, мені запропонували підготувати команду з працівників “Хазарду” та взяти участь у Кубку України з хортингу. Це було у кінці 2015 року. Дійсно є така фотографія, на якій ми стоїмо з прапором “Хазард”. Саме тоді ми провели останні тренування з хлопцями, - розповів Максим.


За його словами, коли філіал “Хазарду” закрили у Херсоні, кременчужан перевели до Києва. Максим Зіборов улітку цього року покинув “Хазард” за сімейними обставинами, а хлопці, його колишні вихованці, залишалися у тій організації.

- Я побув у Києві лише два тижні.

- Хто керівник "Хазарду"?


- Ми й самі толком не знаємо. Ми ніколи його не бачили. Приїжджав до нас один чоловік, якому ми писали заяви.

- На ім'я кого?


- Не пам'ятаю.

- Чи дійсно серед хлопців, які присутні на відео, є твої вихованці?


- Так, двоє, Дмитро і Влад, але вони займалися не при військовому ліцеї, а у спортзалі на вулиці Київській. Ніхто з військових ліцеїстів участі у цьому не брав.

За даними Єдиного державного веб-порталу відкритих даних керівником ТОВ “Хазард” з 4 жовтня 2016 року є Руслан Кормило, а засновником польська організація Вексел Глобал трейдінг.

Кременчуцький тренер з хортингу впізнав серед «тітушок» двох своїх вихованців Кременчуцький тренер з хортингу впізнав серед «тітушок» двох своїх вихованців

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх