«Я захищаю Україну, а хто захистить мою сім’ю?» - військовий, якому погрожують

25.02.2016, 09:45 Переглядів: 8 791

«Я захищаю Україну, а хто захистить мою сім’ю?» - військовий, якому погрожують

У Глобиному колишній увязнений напав на військового, бо той воює на землі, де він сидів

До «Кременчуцького Телеграфу» звернувся військовий Василь Чепурний, який зараз перебуває у відпустці у рідному місті Глобине. Він розповів про те, що його сусід погрожує спалити йому хату тільки через те, що Василь Леонідович воює на землі, де той сидів у в’язниці.

 

- Мені погрожує чоловік, який відсидів у Луганській області за вбивство, - розповідає Василь Леонідович. – Нещодавно він повернувся додому із в’язниці. Вдень він приїхав до мене додому і сказав: «у мене там корєша, а ти там воюєш, значить тобі капець». Я з ним вирішив не зв’язуватися, розвернувся і поїхав до магазину по хліб. Так він заліз у машину, почав там все трощити і сказав, що спалить хату жінки. А він в селі спалив вже 3 хати. І йому за це нічого не було. Я викликав поліцію, приїхали оперативно. Але начальник сказав мені, що максимум, що йому світить – 15 діб. Як я можу тепер поїхать з відпустки на передову, якщо в мене сім’я не захищена? Аж ніяк я не можу!

 

За словами Василя Чепурного, особистої неприязні між ним та його цим чоловіком раніше не було. Просто колишній в’язень не любить АТОвців:

 

- Він мене не любить за те, що я служу на передовій в Луганській області, - каже Василь Леонідович. – Він там сидів, і його там усі поважають і люблять. Де ж там поліція і всі інші, які повинні поважать мене і захищать мою сім’ю? Надії немає ні на кого. Через 15 діб він вийде, і що він зробить? Він живе за 300 метрів від моєї хати! Він спалить мою сім’ю! В СБУ мені сказали: «Вам горло не перерізали, і дружина жива. Як щось трапиться – тоді звоніть». Я захищаю 1000 українців, а сам ні до кого за допомогою не можу звернутись. Я захищаю Україну, а хто захистить мою сім’ю?

 

Зараз Василь Леонідович боїться повертатися до зони АТО. І не тому, що він не хоче захищати Україну, а тому, що поки він захищатиме нас, ніхто не захистить його сім’ю.

 

За словами голови прес-служби обласного управління національної поліції Юрія Сулаєва, правоохоронці зробили все, що можна було зробити у рамках закону: 

 

- Така заява була. Поліція відреагувала, порушника затримала. Яке покарання отримає та людина - вирішить суд.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх