Кременчужани завоювали 5 медалей чемпіонату країни з хортингу

14.04.2015, 10:26 Переглядів: 3 341

Кременчужани завоювали 5 медалей чемпіонату країни з хортингу

Спортсмени у розділі «двобій» завоювали - 2 золоті, 2 срібні та бронзову медалі

 

3-4 квітня у Києві відбувся Чемпіонат України з хортингу - відомого в усьому світі мистецтва змішаних єдиноборств, яке було започатковане в Україні на базі бойових традицій козацтва війська Запорізького. Участь в змаганнях приймали спортсмени з усієї України, навіть з окупованого Криму та з Донецької області.

 

Кременчужанин Олександр Ложченко (у віковій категорії 18-35 років) у ваговій категорії до 82 кг у першому двобої здобув перемогу накаутом (у другому бою суперник не вийшов на татам), а в фіналі здобув срібло змагань.

 

Золоту медаль у першості юніорів завоював кременчужанин Артем Кубицький (у віковій категорії 16-17 років), який виграв усі свої двобої у ваговій категорії до 60 кг. У першому поєдинку він застосував «удушливий прийом», а у другому здобув чисту перемогу з рахунком 6:0.

 

У ваговій категорії понад 80 кг відбувся юніорський «кременчуцький фінал». В ньому протистояли один одному кременчужани, які перед тим здобули по три перемоги. У цьому фіналі майстер спорту Юрій Данилейко переміг першорозрядника Олександра Довбиша. Юрій Данилейко вдруге став чемпіоном України, а Олександр Довбиш став срібним призером і отримав кандидата в майстри спорту.

 

Бронзовим призером юніорського чемпіонату України з хортингу став майстер спорту Олександр Лиман у ваговій категорії 65-70 кг.

 

На цих змаганнях відбиралась збірна України з хортингу для участі в чемпіонаті Світу, який відбудеться восени у Польщі. Юрій Данилейко та Олександр Лиман (тренер Максим Зиборов) та Артем Кубицький (тренер Андрій Зубенко) потрапили у збірну України.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: vk.com/hortingkremenchug
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх