Кремінь вилітає з Кубка України

5.11.2017, 15:03 Переглядів: 2 988

Кремінь вилітає з Кубка України

Кременчужани двічі поступилися

4 та 5 листопада баскетбольний клуб Кремінь двічі зіграв з Золотим віком з Кропивницького. Наша команда двічі поступилися супернику. За підсумками двох зустрічей до 1/8 фіналу Кубку України прямує саме «Золотий вік».

 

Як повідомляє прес-служба баскетбольного клубу "Кремінь", за домовленістю клубів дві гри відбувалися у Кременчуці. «Кремінь» не міг розраховувати на досвідченого центрового Аміля Хамзаєва, який мав проблеми зі здоров’ям. У підсумку це також вплинуло на підсумковий результат матчів. «Кременю» не вистачило потужності у боротьбі з центровими «Золотого віку». Також не зміг допомогти «Кременю» і ще один з лідерів команди Олександр Неруш. Тим не менше господарі майданчику дали справжній бій «Золотому віку» у двох кубкових іграх.

 

4 листопада «Кремінь» – «Золотий вік» (Кропивницький) 83:93 (16:29, 23:19, 19:24, 25:21)

 

«Золотий вік» та «Кремінь» здобули по дві перемоги у чотирьох чвертях, але «Золотий вік» зробив це результативніше та у підсумку здобув перемогу у матчі. У «Кременя» кращим снайпером виявися Антон Михайленко – 20 очок. У «Золотого віку» Дмитро Антонець набрав 22 очки.

 

Кремінь вилітає з Кубка України

 

 

5 листопада «Золотий вік» - «Кремінь» - 85:76 (20:22, 26:19, 18:19, 21:16)

 

«Кременю» потрібно було відігрувати відставання у 10 очок і в першій чверті все складалося непогано для кременчужан. Але другий період краще провели саме баскетболісти з Кропивницького та пішли на перерву із перевагою у 5 очок. На жаль для «Кременя», до перерви,  вони зазнали ще однієї кадрової втрати. Травму отримав Альберт Кравець і не зміг продовжити гру.

 

Друга половина зустрічі подарувала глядачам яскравий баскетбол, жодна з команд не бажала поступатися, а тому емоцій вистачало. «Кремінь» мінімально переміг у третій чверті, але надалі сил у кременчужан не вистачило. Знову ж таки далася взнаки відсутність двох лідерів Аміля Хамзаєва та Олександра Неруша, а також травмованого Кравця. Навпаки дуже добре себе проявили юні центрові Ігор Сергеєв, Іван Шаповал, та молоді гравці Антон Михайленко, Артем Клопота та Альберт Кравець.

 

У кременчужан найвищу результативність показав Артем Клопота – 17 очок. У “Золотого віку” 23 очки набрав Владислав Унгурян.

 

Кремінь вилітає з Кубка України

 

Після матчів головний тренер «Золотого віку» Георгій Ступенчук зазначив:
- Гра була в’язкою, але такі ігри потрібні і в тренувальному процесі і для гравців. Вони потрібні, щоб перевірити витримку як тренера так і гравців. У цьому матчі завдяки високим гравцям нам вдалося виграти гру. Оскільки у Кременчука немає досвідчених високих гравців ми використали свою перевагу під кільцем.

 

Ярослав Кадигроб, гравець БК «Кремінь»:
- У команді багато молодих гравців. Команда з Кіровограда – досвідчена й має достатньо гравців, які встигли пограти у Суперлізі, а зараз грають у Вищій. Вони скомпонували хорошу команду, у нас на жаль не так багато досвідчених гравців. Але бажання перемогти шалене. Все-таки гравці молоді, вони хочуть грати і показати. Так помилок було багато, ми й зростом нижче. Прикро, що програли, але подивіться на рахунок, всього лиш 9 очок. В принципі вийшла не погана гра.

 

Головний тренер «Кременя» Євген Федоров:
- Вийшла слабка ротація: Кравець «зламався» і нам всімох прийшлося догравати. Там є ще двох Радченко і Чередник, але вони були ще не готові. Відповідно втома. Всімох практично відіграли дві гри й кінцівку фізично не витягнули. У Альберта Кравця пошкоджене коліно, завтра вже будемо дивитися. Сподіваємося, що до гри з Ніко-баскет встигне відновитися Аміль Хамзаєв. Видно, що нам не вистачає високих під кільцем, боротися нікому, тому приходиться Кадигробу і Клопоті виконувати не свої функції, а 4 номерів.
- На матчах присутній Максим Зозуля, чи не було думок залучити його знову до гри?
- Не знаю, це від нього залежить. Від нас надходила така пропозиція. Будемо говорити, адже хороший місцевий гравець, який має досвід виступів у Суперлізі. Думаю нам вдасться його підключити.

 

У наступному раунді Кубка України зіграють Маріуполь, Золотой Вєк, Рівне, Дніпро-2, Говерла, Хімік-2, Динамо-Одеса, СумДУ.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Дмитро Бабець Джерело відео: Кременчуцьке Громадське Телебачення
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх