Кременчуцька дзюдоїстка Єлизавета Каланіна завоювала бронзовий кубок Європи

26.07.2017, 13:31 Переглядів: 3 676

Кременчуцька дзюдоїстка Єлизавета Каланіна завоювала бронзовий кубок Європи

Спортсменка залишилася на тиждень у Білорусі, щоб підготуватися до наступних змагань

Кременчужанка Єлизавета Каланіна виборола бронзовий кубок Європи з дзюдо. 23 липня у Мінську (Білорусь) завершився етап кубка Європи з дзюдо серед чоловіків та жінок. У складі збірної команди України виступила кременчужанка Єлизавета Каланіна. Вихованка спортивного клубу єдиноборств «Легіон-Спорт» змагалася у ваговій категорії +78 кг під керівництвом тренерів Василя Волошина та Віталія Середи.

 

Кременчуцька дзюдоїстка Єлизавета Каланіна завоювала бронзовий кубок Європи

 

Єлизавета Каланіна почала боротьбу на Europan Open Minsk відразу з півфіналу: пропустивши перший круг, завдяки високій позиції в світовому рейтингу.

 

 

Зустріч з переможницею пари Яблонська (Литва) - Марч (Італія) не відбулася через травму литовської спортсменки. У півфіналі Лариса Церіч з Боснії та Герцеговини кидком на ваза-арі з подальшим утриманням оформила собі вихід у фінал, а кременчужанка мала знову зустрітися з представницею Литви в боротьбі за бронзову нагороду турніру. Сутичка з Сантою Пакен стала для Лізи шостою за рахунком, причому за кількістю перемог кременчужанка пішла у відрив: перемога у литовки на білоруському татамі - четверта в її кар'єрі.

 

Після турніру збірна команда України залишилася у Білорусі ще на тиждень на тренувальний збір, який проводиться під егідою Європейського союзу дзюдо під девізом «Той, хто йде до золота» на олімпійській базі в Стайках під Мінськом. Наступний і заключний етап підготовки до чемпіонату світу - збір на базі «Конча-Заспа» з середини серпня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх