«Це буде мега-файт», - кременчуцький боксер Сергій Радченко про бій Майріса Бріедіса та Марко Хука

31.03.2017, 16:35 Переглядів: 4 144

«Це буде мега-файт», - кременчуцький боксер Сергій Радченко про бій Майріса Бріедіса та Марко Хука

1 квітня за титул чемпіона світу за версією WBC та IBO битимуться Майріс Бріедіс та Марко Хук. Кременчуцький боксер-професіонал Сергій Радченко свого часу був спаринг-партнером у обох

Потенційні суперники українського боксера Олександра Усика проведуть бій 1 квітня у Німеччині. Кращий латвійський боксер-професіонал Майріс Бріедіс зустрінеться з німцем Марко Хуком. 

 

Майбутній поєдинок стане найважливішим у кар'єрі Бріедіса. Він вперше боксуватиме за титул чемпіона світу проти дуже серйозного суперника як Марко Хук у ваговій категорії (до 90,7 кг крузервейт) - титул чемпіона за версією WBC і чемпіонський пояс за версією IBO.

 

Майріс Бріедіс на сьогодні непереможний боксер: на профі-рингу він здобув перемоги в 21 бою, причому 18 з них - нокаутом. Його ровесник Марко Хук провів 44 бої, здобув 40 перемог (27 - нокаутом), тричі програв, а ще в одному випадку була зафіксована нічия.

 

«Це буде мега-файт», - кременчуцький боксер Сергій Радченко про бій Майріса Бріедіса та Марко Хука

 

- Бій один з топових на найближчі кілька місяців. Боксувати вони будуть одразу за два титули. Один з титулів був у Марко Хука, а інший став вакантним. Раніше він був у Тоні Белью, але він відмовився від титулу заради того, щоб боксувати з Девідом Хеєм. Вболівальники Англії з нетерпінням чекали цього бою. Для Белью це було неочікуваною перемогою, адже всі думали що переможе Хей. Адже Девід супертяж, а Тоні лише перейшов з ваги крузервейт. У цьому бою Тоні заробив набагато більше грошей, ніж якщо б він захищав чемпіонський пояс, - розповів кременчуцький боксер Сергій Радченко.

 

«Це буде мега-файт», - кременчуцький боксер Сергій Радченко про бій Майріса Бріедіса та Марко Хука

На фото Сергій Радченко з Майрісом Бріедісом

 

Сергій Радченко свого часу двічі допомагав у підготовці до бою Марко Хуку. А з Майрісом Бредісом Сергій пересікався у підготовчому таборі Дмитра Кудряшова.

 

 

- Майріс Бріедіс один з небагатьох витривалих боксерів, які багато працюють. Так само багато працюють й Олександр Усик та Володимир Кличко. Проводять багато раундів-спарингів. Сам Майріс вихований хлопець з почуттям гумору. Жартома називаю його “латвійський жеребець”. Він улюбленець серед жіночої половини, але при цьому одружений та має трьох дітей. На мою думку, Майріс Бріедіс майбутній чемпіон світу, - додав Сергій.

 

Саму фізичну підготовку Майріса тримають у секреті. За словами Сергія, молодий тренер і сам дуже витривалий, адже брав участь у тріатлоні, тому він знаходить нові технології та підходи до тренувань. Для самого Сергія спаринги тривали у звичному режимі. Наш боксер провів з ним десь 5-6 спарингів по 4-5 раундів. Разом з Сергієм допомагали Майрісу боксери з Білорусі, України та Польщі.

 

- Проводили розминку, потім хтось працював на “лапах”, а хтось у “бій з тінню”. Якихось особливостей не було. А ось саме тренування тренер Майріса проводить так, щоб ніхто не бачив. Тренер латвійця змагався у тріатлоні "Аеромен": 4 км необхідно пливти через море, 180 км на велосипеді, а потім марафон 42 км, і це все за один день. Супермайстри роблять це за 8,5 годин, а тренеру Бріедісу вдалося за 9,2 годин. Тут не в часі справи, ти спробуй пропливти 4 км без нічого чи проїдь 180 км на велосипеді. Нові підходи він застосовує у тренуванні Майріса, - зазначив Сергій Радченко.

 

У цьому поєдинку Сергій Радченко вболіватиме за Майріса Бріедіса. На думку кременчуцького боксера Майріс майбутній чемпіон світу. 

 

Анонс бою Майріс Бріедіс - Марко Хук

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх