У кроці від фіналу: ХК «Кременчук» втретє поспіль розгромив «Дженералз»

14.03.2017, 12:01 Переглядів: 2 439

У кроці від фіналу: ХК «Кременчук» втретє поспіль розгромив «Дженералз»

Півфінал триватиме до чотирьох виграшів однієї з команд

13 березня на льоду броварського «Терміналу» «Кременчук» розбив київський «Дженералз» у третьому поспіль матчі півфінальної серії плей-офф Української хокейної ліги, повідомляє прес-центр кременчуцької команди. Нині «Кременчук» знаходиться в одній перемозі від виходу у фінал, адже півфінал триватиме до чотирьох виграшів однієї з команд.

 

У кроці від фіналу: ХК «Кременчук» втретє поспіль розгромив «Дженералз»

 

 

- Сподобалася гра команди - хлопці виконали установку, яку тренерський штаб вимагає від них і забили сьогодні красиві голи. Був хороший настрій на перемогу. Пропустили шайбу, але ви бачили скільки ми кидків заблокували, - прокоментував перемогу головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський. - Для нас найголовніше зміст гри, щоб хлопці все виконували із задуманого.

 

У порівнянні з матчами в Кременчуці у складі кременчужан сталася всього одна зміна — замість нападника Юрія Петранговского ігровий час отримав Владислав Луговий. Знову були відсутні форвард Сергій Кузьмик і захисник Дмитро Ігнатенко. У зв'язку з появою Лугового замість Петранговского, у складі трійок атаки також відбулися деякі зміни: Луговий зайшов в четверту ланку, Кіча з четвертої перемістився на другу, замість Владислава Гаврика, Гаврик, в свою чергу, опустився на третю трійку, зайнявши місце Юрія Петранговского.

 

У Дженералз до складу додався лише захисник Соломон Шапіро, а поєднання ланок залишилися такими ж, якими були у Кременчуці.


Хід матчу:

 

«Кременчук» стартував дуже впевнено і вже до середини першого періоду закинув три шайби: рахунок у грі на п'ятій хвилині відкрив Віталій Кирющенков, через вісім хвилин Владислав Гаврик встиг на добивання після кидка Тимура Гриценко, а через хвилину - Антон Бойків переправив шайбу у сітку після кидка Севастьяна Карпенка від синьої лінії, проте цей гол зарахований в результаті не був, так як Бойків підіграв собі ковзаном.

 

Скасований третій гол трохи підбадьорив «Дженералз», які майже відразу відіграли одну шайбу. Гарний сольний прохід вдався Іллі Генералову.

Щастя господарів тривало недовго — через хвилину Ігор Коваленя оформив третій гол, також вдало зігравши на п'ятачку, а за 27 секунд до сирени Артем Гніденко довів рахунок до 4:1.

 

Після перерви Ігор Коваленя оформив дубль, причому з другої поспіль передачі Владислава Гаврика.

 

У третьому періоді темп зустрічі впав, а в його кінцівці деморалізовані кияни пропустили ще тричі. Відзначилися Георгій Кіча, Севастян Карпенко та Олексій Мельников.


Гравці матчу:

 

У складі «Кременчука» дубль і три очки на рахунку Ігоря Коваленя. Найрезультативнішим гравцем матчу став Віталій Кирющенков, у якого гол і асистентський хет-трик. По три (1+2) очки у Артема Гніденка і Владислава Гаврика.

 

У кроці від фіналу: ХК «Кременчук» втретє поспіль розгромив «Дженералз»


Підсумки матчу:

 

«Кременчук» здобув третю перемогу поспіль і знаходиться в кроці від виходу у фінал плей-офф. Наступна гра команд, яка може стати останньою в цьому сезоні і в цій серії, відбудеться також у Броварах, в середу, 15 березня.

 

«Дженералз» — «Кременчук» 1:8 (1:4, 0:1, 0:3)

Дженералз: Напненко (Любимов); Скрипець, Татаренко, Сірченко, Шпак, Порупа, Бойових, Шапіро; Безуглий, Черненко, Янішевський, Овчинников, Костюк, Генералів, А. Двірник, Н. Двірник, Шиманський, Поліщук.

Кременчук: Захарченко (Петленко). Башко – Андрейків, Ісаєнко – Мельников, Романенко – Варивода, Дегтярьов – Савицький. Коренчук – Чернишенко – Слиш, Кіча – Гиденко – Кирющенков, Гаврик – Гриценко – Коваленя, Луговий – Карпенко - Бойків.

Шайби: 04:34 Кирющенков (Гніденко) — 0:1; 12:46 Гаврик (Т. Гриценко, Коваленя) — 0:2; 14:11 Генералів (Овчинников, Сірченко) — 1:2; 15:28 Коваленя (Гаврик, Варивода) — 1:3; 19:33 Гніденко (Ісаєнко, Кирющенков) — 1:4; 35:44 Коваленя (Гаврик, Романенко) — 1:5; 54:50 Кіча (Кирющенков, Гніденко) — 1:6; 57:17 Карпенко (Луговий — більш.) — 1:7; 59:18 Мельников (Кирющенков) — 1:8

Кидки: 14 (4+8+2) — 32 (11+9+11)

Штраф: 4 — 10

Рахунок в серії — 0:3

 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: uhl.com.ua, hckremenchuk.com.ua Відео: XSPORT.ua Джерело відео: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх