ХК «Кременчук» насухо розгромив «Дженералз» у другому півфінальному матчі

11.03.2017, 08:53 Переглядів: 2 518

ХК «Кременчук» насухо розгромив «Дженералз» у другому півфінальному матчі

У найкращому для «Кременчука» випадку, ми зможемо вийти у фінал вже у наступних двох матчах, отримавши ще дві перемоги над киянами

10 березня на льоду СК «Айсберг» кременчужани здобули «суху» перемогу 7:0 над столичним «Дженералз» та повели у серії 2:0, повідомляє пресс-центр нашого клубу.

 

«Кременчук» та «Дженералз» зіграли свій другий півфінальний матч УХЛ. Перший також відбувся у нас 8 квітня. Тоді кременчужани святкували перемогу 6:2.

 

Саме столична команда в минулому чемпіонаті України зупинила місцян у півфіналі, тому для «Кременчука» це протистояння було принциповим.

І «Дженералз» і «Кременчук» виставили на другу гру півфінальної серії плей-офф ті ж склади, що і на перший матч. Таким чином у господарів обидва матчі були відсутні центрфорвард першої ланки Сергій Кузьмик і один з провідних захисників Дмитро Ігнатенко.

 

- Ми проаналізували перший матч, в якому у наших суперників у другому періоді було багато контратак, поговорили з хлопцями. І як результат – сьогодні майже не було контратак в нашу сторону, - прокоментував перемогу у другому півфінальному матчі головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський. - Ми працюємо над такими моментами, аналізуємо кожен матч, намагаємося прибрати помилки. Ну а повністю ідеальних матчів, напевно не буває ні в одного тренера. Тільки в наближенні.

 

Хід матчу:

 

В обох матчах, «Дженералз» досить непогано трималися на старті першого періоду, проте перевага «Кременчука» поступово взяла своє. В середині періоду Дмитро Чернишенко виграв вкидання, а Ілля Коренчук в дотик пробив від синьої лінії, заставши зненацька Євгена Напненка.

 

Через хвилину «Дженералз» отримали можливість реалізувати більшість, однак не скористалися нею, і майже відразу могли пропустити вдруге — Владислав Гаврик не встиг переправити шайбу у сітку з п'ятачка після передачі партнера. В цьому ж епізоді захисник Олександр Порупа вирішив викликати форварда Кременчука Гаврика на бій. Гаврик на провокацію не піддався, а ось Порупа за надмірно агресивні дії отримав матч-штраф 5+20, залишивши свою команду на п'ять хвилин у меншості і з п'ятьма номінальними захисниками до кінця зустрічі.

 

«Кременчук»  використав більшість - Георгій Кіча добив шайбу у сітку з п'ятачка після кидка Віталія Кирющенкова - 2:0.

 

Після перерви «Кременчук»  став грати більш вільно і це не завадило їм ще тричі засмутити Євгена Напненка, зберігши при цьому свої ворота сухими.

На 27-й хвилині Кирющенков знову допоміг відзначитися партнеру в більшості, на цей раз асистував Артем Гніденко. Через п'ять хвилин Георгій Кіча оформив дубль, а в кінці періоду Віталій Кирющенков до двох передач додав гол, кинувши в більшості від правого борту під штангу воріт голкіпера «Дженералз» - 5:0.

 

У третьому періоді на 53-й хвилині Артем Гніденко потужним пострілом з півзони закрив передачу Володимира Вариводи, а через три хвилини Андрій Башко встановив остаточний рахунок у поєдинку, підключившись до атаки і закривши класну розрізну передачу Іллі Коренчука — 7:0.

 

Гравці матчу:

 

У складі «Кременчука» варто відзначити двох авторів дублів — Артема Гніденка і Георгія Кічу, Віталій Кирющенков набрав три (1+2) очки за матч, переможна шайба і два очки у Іллі Коренчука, дві результативні передачі у Дмитра Чернишенка. Голкіпер Едуард Захарченко оформив шатаут, який для нього став сьомим в сезоні.

 

ХК «Кременчук» насухо розгромив «Дженералз» у другому півфінальному матчі

 

Підсумки матчу:

 

«Кременчук» здобув другу поспіль перемогу і повів у серії до чотирьох перемог з рахунком 2:0. Нагадаємо, що півфінал триватиме до чотирьох виграшів однієї з команд.

 

Тепер команди переїжджають у Бровари, де вже на майданчику «Дженералз» продовжать боротися за вихід у фінал. У найкращому для підопічних Олександра Савицького і Дмитра Підгурського випадку, вони зможуть оформити вихід у фінал вже в Броварах, якщо отримають ще дві перемоги над киянами.

 

ХК «Кременчук» насухо розгромив «Дженералз» у другому півфінальному матчі

 

Третій півфінальний матч «Кременчук» та «Дженерал» зіграють 13 березня в броварському «Терміналі». Початок поєдинку о 18:45. Четвертий поєдинок відбудеться у Броварах 15 березня в 18:45.

 

«Кременчук» - «Дженералз» - 7:0 (2:0; 3:0; 2:0)

10 березня. Кременчук. СК «Айсберг». Півфінал УХЛ. Гра №2

Судді: А. Гладченко, А. Глуховський, В. Хохлов, А. Перетятько

Кременчук: Захарченко (Петленко). Башко – Андрейків, Ісаєнко – Мельников, Романенко – Варивода, Савицький – Дегтярьов. Коренчук – Чернишенко – Слиш, Гаврик – Гніденко – Кирющенко, Петранговський – Гриценко – Коваленя, Кіча – Карпенко – Бойків.

Дженералз: Напненко (Дорош). Скрипець – Татаренко, Сірченко – Шпак, Порупа – Бойових. Безуглий – Черненко – Янішевський, Овчинников – Костюк – Генералів, А. Двірник – Н. Двірник – Шиманський, Поліщук.

Шайби: 1:0 - Коренчук (Чернишенко), 11:23. 2:0 - Кіча (Кирющенков – більш.), 17:33. 3:0 - Гніденко (Кирющенков – більш.), 27:22. 4:0 - Кіча (Карпенко, Дегтярьов), 32:35. 5:0 - Кирющенков (Ісаєнко, Гаврик – більш.), 37:21. 6:0 - Гніденко (Варивода), 52:08. 7:0 - Башко (Коренчук, Чернишенко – більш.), 55:10.

Штраф: 20:47

Кидки: 29:17

 

 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: hckremenchuk.com.ua Відео: XSPORT.ua Джерело відео: youtube.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх