«Кременчук» обіграв в гостях «Витязь» і продовжує лідирувати в УХЛ

29.01.2017, 16:52 Переглядів: 2 749

«Кременчук» обіграв в гостях «Витязь» і продовжує лідирувати в УХЛ

Кременчуцька команда обіграла харківський "Витязь"

29 січня в Харкові «Кременчук» обіграв «Витязь» з рахнком - 5:3. На виїзді команду підтримав фан-сектор кременчужан з 30 осіб. Про це повідомляє прес-служба клубу.

 

«Витязь» - «Кременчук» - 3:5 (0:4; 1:0; 2:1)

Витязь: Томашук (Даас); Попов - Сальніков, Посєвін - Ханін - Кривонос; Піддубний - Наливайко, Нестерук - Муртіщев - Колядинський; Лісін - Одноворченко, Олійник - Миколенко - Боронило.

Кременчук: Петленко (Петров); Варивода - Андрейків, Коренчук - Карпенко - Слиш; Савицький - Ігнатенко, Кіча - Гніденко - Кірющенков; Романенко, Петранговський - Гриценко - Коваленя; Дегтярьов - Мельников, Луговий - Бойків - Чорний.

Шайби: 0:1 - Коренчук (Слиш), 4:42, 0:2 - Андрейків (Коренчук), 9:20, 0:3 - Кірющенков (Кіча, Гніденко), 9:43, 0:4 - Коренчук (Слиш), 19:28-більш, 1:4 - Піддубний (Муртіщев), 34:20, 1:5 - Коваленя (Романенко, Петранговський), 45:12, 2:5 - Ханін (Кривоніс, Посєвін), 47:30 , 3:5 - Колядинський (Муртіщев), 57:43

 

 

Витязь вийшов на гру з трьома трійками гравців. Кременчук в свою чергу дав відпочити основному голкіперу Едуарду Захарченку, пропускали поєдинок захисники Денис Ісаєнко та Андрій Башко, нападники Сергій Кузьмик, Владислав Гаврик та Дмитро Чернишенко. Зате отримали ігровий час захисник Микита Савицький, нападники Антон Бойков і Владислав Луговий, а Севастян Карпенко зайняв місце Кузьмика в центрі першої ланки. Минулий матч команд в Кременчуці завершився цілковитим розгромом Витязя 18:1, і судячи по першому періоді, протягом якого в воротах Олександра Томашука побувало чотири шайби, можна було очікувати двозначного рахунку і сьогодні.

 

Протягом одного періоду оформив дубль і набрав три очки нападник "Кременчука" Ілля Коренчук. У Іллі тепер 52 (22+30) бали і він очолив гонку бомбардирів УХЛ, випереджаючи Євгена Никифорова з Донбасу на три очки. З 22 шайбами Коренчук і кращий снайпер ліги. Першу шайбу після повернення в Кременчук закинув захисник Віталій Андрейків. Ще один гол на рахунку його тезки - Кірющенкова. Після перерви Кременчук скинув темп, і дозволив Витязю відіграти одну шайбу зусиллями захисника Богдана Піддубного. Третій період Витязю також вдалося виграти, відправивши у ворота Микити дві шайби авторства Дмитра Ханіна та Дмитра Колядинська. Єдину шайбу гостей в заключній двадцятихвилинці закинув Юрій Петранговський.

 

У складі Кременчук дві результативні передачі у Максима Слиша. У Витязя першу в сезоні шайбу закинув Богдан Піддубний, який раніше виступав за Кременчук. Дві гольові передачі записав на свій рахунок Микита Муртищев. ХК Кременчук здобув свою десяту поспіль перемогу в УХЛ і продовжує лідирувати в турнірній таблиці, випереджаючи за особистими зустрічами Донбас, який сьогодні розібрався з Білим Барсом.

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:

- Перший період відіграли добре, а другий і третій - провалили. Після того як повели в рахунку 4:0, команда збавила оберти, а суперник додав. «Витязь» сьогодні сподобався, адже команда не здалася і боролася до кінця. Говорив перед грою своїм хокеїстам, що на всіх суперників треба налаштовуватися однаково, але переконливо виграний стартовий період все-таки їх розслабив. Будемо розбиратися чому це сталося, адже ми граємо не тільки на результат, а й для вболівальників і наших фанатів, які приїхали підтримати нас в Харків.

 

Турнірна таблиця

«Кременчук» обіграв в гостях «Витязь» і продовжує лідирувати в УХЛ

 

Наступний матч "Кременчук" зіграє 2 лютого на виїзді в броварському Терміналі проти київського Дженералз. Початок поєдинку о 18:45.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: xsport
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх