Футбольний клуб «Гірник-Спорт» залучив головного тренера з Луганщини

23.12.2016, 16:35 Переглядів: 2 073

Футбольний клуб «Гірник-Спорт» залучив головного тренера з Луганщини

Клуб з Горішніх Плавнів очолив Сергій Пучков, який раніше працював у “Гірник-Спорту”

Президент футбольного клубу «Гірник-Спорт» Петро Каплун назвав ім'я нового наставника команди, про це повідомляє прес-служба клубу. Ним виявився 54-річний Сергій Пучков, який вже працював у «Гірнику-Спорт» в 2002 році. Тоді Сергій Пучков був граючим тренером команди.

Сергій Пучков народився на Луганщині. Кращі роки своєї кар'єри провів, граючи за «Дніпро», з яким двічі став чемпіоном СРСР, а основні віхи тренерської кар'єри пов'язані з футбольними клубами «Севастополь» і «Таврія». Відзначимо, що з ПФК «Севастополь» Сергію Пучкову вдалося створити команду рівня прем'єр-ліги, а з «Таврією» в якості тренера він вигравав Кубок України.

- «Гірник-Спорт» - це добре знайома мені команда, в якій я працював уже чотирнадцять років тому, - сказав Сергій Пучков У своєму першому інтерв'ю прес-службі ФК «Гірник-Спорт». - За ці роки в клубі проведена величезна робота. Одна з перших завдань нашого тренерського штабу - це поліпшити гру «Гірника-Спорт» та вивести її на більш якісний рівень.

- Ми вдячні всім, хто подавав в наш клуб заявки на пост головного тренера команди й брав участь в цьому відборі, - зазначив президент ФК «Гірник-Спорт» Петро Каплун. - Повірте, нам непросто було зробити вибір з величезного списку претендентів. Зваживши всі «за» і «проти», ми зупинилися на кандидатурі Сергія Пучкова і, сподіваємося, що зробили правильний вибір.

 

Нагадаємо, після ситуації з договірним матчем президент Петро Каплун звільнив тренера Ігоря Жабченка та усіх гравців команди.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх