Гравці хокейного клубу "Кременчук" викликані на збір національної команди України

1.11.2015, 15:16 Переглядів: 2 568

Гравці хокейного клубу "Кременчук" викликані на збір національної команди України

Збірна України з хокею під керівництвом тренера національної збірної та менеджера ХК «Кременчук» Олександра Савицького приступили до тренувань

Сьогодні, 1 листопада, у київському Палаці Спорту розпочався перший тренувальний збір національної команди України. Тренерський штаб збірної України викликав на перший цьогорічний навчально-тренувальний збір національної команди 11 представників ХК "Кременчук".

 

Головний тренер Олександр Савицький, помічник Дмитро Підгурський і тренер-воротарів Павло Міхонік вирішили викликати на перший етап підготовки команди 11 хокеїстів ХК "Кременчук" (найбільшу кількість серед усіх клубів):

Воротар: Михайло Шевчук, захисники: Павло Акімов, Володимир Романенко, Володимир Варивода, нападники: Владислав Луговий, Олексій Костюк, Олексій Янішевський, Антон Бойков, Севастьян Карпенко, Дмитро Чернишенко, Юрій Петранговський.

 

Варто відзначити, що шістьма гравцями у збірній буде представлений донецький "Донбас" - голкіпер Євген Напненко, захисники Всеволод Толстушко і Денис Петрухно, форварди Микита Буценко, Сергій Бабинець і Віктор Захаров.

 

Ще трьох хокеїстів у національну команду делегують столичні "Дженералз": воротар Едуард Захарченко, нападники Георгій Кіча та Іван Савченко.

 

Збірна України веде підготовку до двох важливих турнірам в цьому сезоні - відбіркових ігор до Олімпіади-2018 і чемпіонату світу 2016 року.

 

Під час другої міжнародної паузи національна збірна команда України візьме участь у міжнародному турнірі Euro Ice Hockey Challenge. Сам турнір пройде у місті Галац (Румунія). Який відбудеться з 6 до 8 листопада.

 

Календар матчів турніру:

 

6 листопада

Румунія В - Нідерланди

Румунія - Україна

 

7 листопада

Румунія - Румунія В

Нідерланди - Україна

 

8 листопада

Румунія B - Україна

Нідерланди - Румунія

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх