Екс-гравець «Кременя» Олег Чуваєв став громадянином Російської Федерації

6.09.2015, 15:55 Переглядів: 4 102

Кременчужанин та вихованець полтавського футболу змінив громадянство

28-річник кременчужанин воротар Олег Чуваєв змінив громадянство України на російське, повідомляє офіційний сайт федерації національної ліги Росії (ФНЛ).

На цей сезон Чуваєв був заявлений як громадянин України, але через ліміт легіонерів змінив громадянство.

 

 

Ще рік тому кременчужанин виданню MatchDay зазначив, що пишається українським громадянством:

- У меня и в мыслях не было намерения менять украинское гражданство на российское. Я родился и вырос в Кременчуге, я — воспитанник полтавского футбола и с детства мечтал выступать за «Ворсклу», я играл за юниорскую сборную Украины. Я — украинец, и горжусь этим.

 

Олег Чуваєв народився у Кременчуці. У шкільному віці опинився в заявці професійної команди — друголігової «Ворскли-2», за яку виступав до літа 2005 року, поки клуб не було розформовано. Після того став залучатись до матчів першості дублерів, за яких до кінця 2010 року провів 94 матчі. Крім того неодноразово включався до заявки основної команди, проте в Прем'єр-лізі так і не дебютував.

 

Другу половину сезону 2010-2011 провів на правах оренди в друголіговому «Кремені», проте і там закріпитись не зумів.

Протягом 2012 року виступав за першоліговий «Миколаїв». За цей час Олег провів за основну команду 31 матч, пропустив 36 м'ячів. Влітку допоміг «Миколаєву» залишитись у першій лізі, завдяки перемозі в плей-оф над краматорським«Авангардом» (4:3). За підсумками 2012 року був визнаний кращим футболістом Миколаївської області.

 

У січні 2013 року підписав контракт на 2,5 роки з першоліговим «Севастополем», в якому в першому ж сезоні провів 5 матчів і допоміг клубу зайняти перше місце і вийти в Прем'єр-лігу. 31 серпня 2013 року в домашньому матчі проти львівських «Карпат» дебютував у Прем'єр-лізі.

 

31 серпня 2014 року, після розформування «Севастополя», перейшов на правах вільного агента в російський футбольний клуб «Том», що виступав у першості ФНЛ.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх