В Кременчуці зустріч учнів з кіборгом - випускником 16 школи переноситься

6.02.2015, 14:22 Переглядів: 3 462

"Микола – один з двох кременчужан (інший – крюків’янин Сергій Косих), які обороняли від терористичних військ Донецький аеропорт" - директор школи

Зустріч кременчуцького кіборга із учнями 16 школи переноситься. Сам боєць попрохав перенести цю зустріч на іншу дату. Про це на своїй сторінці в  Facebook написав директор 16 школи Олексій Довбня.

 

Нагадаю, раніше було заплановано, що в Кременчуці у п’ятницю, 6 лютого, відбудеться зустріч учнів школи №16 з її випускником Миколою Вашурою.

 

Як зазначив на своїй сторінці в Facebook директор 16 школи Олексій Довбня:

 

В Кременчуці зустріч учнів з кіборгом - випускником 16 школи переноситься

 

“Микола – один з двох кременчужан (інший – крюків’янин Сергій Косих), які обороняли від терористичних військ Донецький аеропорт.

 

Микола розповість про бої за Донецький аеропорт, що почалися 26 травня 2014 року — збройне протистояння між українськими силовиками та терористичними збройними угрупуваннями самопроголошеної Донецької народної республіки за встановлення контролю над летовищем Донецького міжнародного аеропорту, що має стратегічне значення.

 

Спроби встановлення контролю над донецьким аеропортом сепаратисти почали здійснювати 17 квітня 2014, на 10-й день після проголошення так званої «Донецької народної республіки». Цього дня до аеропорту прибули від 70 до 200 бойовиків «ДНР», над входом до аеропорту було вивішено прапор цієї терористичної організації, проте аеропорт залишився під українським контролем. 6 травня робота аеропорту припинялася через загрозу безпеці польотів”.

 

 

Автор: Альона Душенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх