Мер міста вважає, що чистий туалет - це елемент виховання школярів

1.04.2011, 11:34 Переглядів: 2 973
Страшні сни «Телеграфа» в День сміху, 1 квітня.

З приходом до влади нової команди, в Кременчуці відбуваються зміни, які можна оцінити по-різному. ’’Телеграф’’ вирішив пофантазувати, як ці зміни можуть вплинути на життя міста та його мешканців.

Кожен керівник має власні переконання щодо ефективних методів роботи. Новий міський голова Кременчука чітко задекларував свої переконання. По-перше, він впевнений, що кабінет міського голови – це «обличчя міста», тож ремонт цього «обличчя» треба робити в першу чергу.  Що мер і зробив – відремонтував власний кабінет, а віце-мерам порадив організувати те саме.  

Привівши до ладу «обличчя міста», мер узявся за менш симпатичні місця.  Він зазначив, що у кременчуцькому міськвиконкомі все починається з туалетів – а вони поки що не на високому рівні. У Міському палаці культури, на його думку, теж все починається з туалетів – і мер ними теж не задоволений.  А в школах, на глибоке переконання міського голови, – «чистий туалет – елемент виховання школярів». Шкільними туалетами, мер, до речі, теж не задоволений.  Відповідно, кременчуцькі керівники всіх рівнів кинулись з 1 квітня  виконувати настанови пана мера. На виконання програми, в бюджетних установах міста з 1 квітня запроваджені «чисті понеділки» – дні, коли бюджетники радісно та енергійно реалізують прогресивні настанови влади.

«Нове обличчя Кременчука» – оновлений кабінет міського голови – справляє неперевершене враження.

«Фемен» протестують!

Шикарні українки-топлес із фундації «Фемен» протестують проти того, що в кременчуцькій мерії першими відремонтували чоловічі вбиральні. Дівчата вбачають у цьому порушення принципів гендерної рівності.

«Чистый туалет – элемент воспитания школьников!!!»

На засіданні з благоустрою, яке проводилось для директорів кременчуцьких шкіл та головних лікарів, мер Кременчука озвучив власну прогресивну методику виховання школярів.

«Чистый туалет – элемент воспитания школьников!» – голосно сказав він. Педагоги – народ дисциплінований та законослухняний, на ініціативи влади реагують миттєво. Фактично того ж дня у школах міста (в обох адміністративних районах) була оголошена підготовка до конкурсу на найліпший, найчистіший «елемент шкільного виховання». Одна дама – дуже романтична, як для завуча – навіть запропонувала назвати новий конкурс «Унитаз мечты!».  

Та здоровий прагматизм  старих директорів переміг надмірну жіночу романтичність. Конкурсу придумали менш креативну назву, написали грунтовні плани виховної роботи з застосуванням згаданого мером міста «елементу виховання», підготували концертні номери (куди ж без них?), і почали виховний процес. 1 квітня  конкурс стартував. Школярі і викладачі активно змагаються за те, щоб їхній шкільний «елемент виховання учнів» був найгарнішим, найчистішим та найновішим! Переможці конкурсу отримають запрошення на екскурсію до  кабінету міського голови. А школи-переможці отримають право на всі свої «елементи виховання школярів» наліпити сяючий голографічний знак  «Туалетна качечка» – як символ найчистішого та найуспішнішого виховного закладу!

Батьки здають кошти на нові вбиральні!

Традиційно в школах Кременчука з батьків учнів  збирають кошти на нові пластикові вікна в класи та на мармурові східці до школи. Та цього року прейскурант кардинально змінився. З урахуванням уподобань нового міського голови, класні керівники з 1 квітня збирають кошти на облаштування нових вбиралень в школах та на ремонт кабінету директора. З вбиральнями все зрозуміло – мер міста чітко вказав, що «чистий туалет – елемент виховання школярів!».

А от  ремонт директорських кабінетів у багатьох батьків викликає сумніви. Між тим, і тут є чітка директива влади. Новий мер неодноразово публічно повторював, що  «керівник, який не може навести лад у себе під ногами, в кабінеті, і в місті нічого не зробить!»

Під час двомісячника чистоти, старий кременчуцький туалет на вулиці Жовтневій  фантастично помолодшав та погарнішав – його пофарбували в ніжно-фіолетовий колір. За дивним збігом обставин, виборча кампанія чинного міського голови мала саме такі корпоративні кольори.

 

«Мэр Олег Бабаев решил «построить» главврачей и педагогов». 21 марта, во время совещания по благоустройству для директоров учреждений образования и главврачей больниц, мэр Олег Бабаев взял слово, и тут он заметил, что один из участников совещания закрыл глаза. «Толкните того, кто в светлом пиджаке!» – обратился мэр к соседу «проштрафившегося»... Еще одно высказывание мэра уже было адресовано педагогам: «Чистый туалет в школе – элемент воспитания школьников!» – сказал Олег Бабаев.
www.telegraf.in.ua

КРЕМЕНЧУК РЕАЛЬНИЙ

«Мэр Олег Бабаев решил «построить» главврачей и педагогов». 21 марта, во время совещания по благоустройству для директоров учреждений образования и главврачей больниц, мэр Олег Бабаев взял слово, и тут он заметил, что один из участников совещания закрыл глаза. «Толкните того, кто в светлом пиджаке!» – обратился мэр к соседу «проштрафившегося»... Еще одно высказывание мэра уже было адресовано педагогам: «Чистый туалет в школе – элемент воспитания школьников!» – сказал Олег Бабаев.

www.telegraf.in.ua

«Мер розпочав ремонтувати місто... з власного кабінету». Ремонт у своєму кабінеті мер планує закінчити до Нового року. А потім дійде черга до санвузлів. «Приведемо в порядок за зиму санвузли в міськвиконкомі. Все починається звідти. На 4-му та 5-му поверхах у туалети зайти лячно!» – каже мер.

«Кременчуцький ТелеграфЪ», 16 грудня 2010 р.

«Туалети – як сутність Міського палацу культури?». Минулої п’ятниці на апаратній нараді в міськвиконкомі міський голова пан Бабаєв повідомив, що він вкрай незадоволений станом туалетів Міського палацу культури (МПК)... Тижні зо два тому мер говорив, що у міськвиконкомі все починається з туалетів. Тепер вийшло, що і в палаці культури теж все починається з туалетів.

«Кременчуцький ТелеграфЪ», 30 грудня 2010 р.

«Півмільйона на комфорт». 500 тис. грн.коштував ремонт у робочому кабінеті міського голови Кременчука... Подарункову експозицію тепер можуть побачити всі, але доторкнутися – ні. Бо у міськвиконкомі теж крадуть. Олег Бабаєв каже, що був випадок, коли з туалету в мерії поцупили дзеркало! До речі, вбиральня міського голови відтепер особиста, поруч із кімнатою відпочинку. Вхід до кімнати – з робочого кабінету.

«Кременчуцька Панорама», 3 березня 2011 р.

«Кабінет мера». Ремонт на півмільйона показав журналістам міський голова Олег Бабаєв... У мерії з’явився перший кабінет, в якому є окремий санвузол. Мер каже: це – для економії часу. Журналістам такі подробиці не показували, а ось у кімнату відпочинку завели.

«Вісник Кременчука», 3 березня 2011 р..

 



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх