Рішення по стадіону «Кремінь-Арена» прийняли

22.06.2017, 12:31 Переглядів: 7 126

Рішення по стадіону «Кремінь-Арена» прийняли

Директор "Кременя" Андрій Недяк та заступник Вадим Маньковський прокоментували вчорашнє засідання ПФЛ

Стадіон "Кремінь-Арена" прийняли в реєстр стадіонів Першої ліги. Домашні поєдинки МФК "Кремінь" гратиме на домашньому полі. За словами директора клубу Андрія Недяка, клуб отримав атестат, але найближчим часом до Кременчука приїде ще одна комісія, яка може вказати на недоліки, щоб доопрацювати до старту чемпіонату.  

 

Як повідомив заступник директора МФК «Кремінь» Вадим Маньковський орієнтовно рішення повинні прийняти до 1 липня.

 

- Тенденція є. Створюється комісія по інфраструктурі стадіону, спеціальна комісія по штучних полях. Вони ще раз приїдуть до нас оглянути стадіон. До кінця червня рішення буде прийняте, - розповів Вадим Маньковський.

 

 

Офіційний сайт ПФЛ повідомляє: 

- ФК «Кремінь», який за результатами сезону гратиме у першій лізі, поки не вирішив питання з власним стадіоном. Нагадаємо на «Кремінь Арені» штучне покриття, яке не має відповідного сертифікату для внесення його до реєстру стадіонів першої ліги. Рішення щодо допуску арени буде ухвалено за результатами оцінки спеціалізованої комісії ФФУ, - йдеться у повідомленні.

 

Щодо календаря Вадим Валентинович повідомив, що всі чекають рішення по «Сталі», у разі зняття команди з чемпіонату можливе заходженні у Прем'єр-лігу «Десни» або «Волині».

 

Вадим Маньковський підтвердив, що бомбардир «Кременя» Артем Козлов зараз знаходиться на перегляді у харківського «Геліоса», але рішення поки по ньому не прийнято, адже в Артема чинний контракт з «синьо-білими».

 

 

Рішення по стадіону «Кремінь-Арена» прийняли

Рішення по стадіону «Кремінь-Арена» прийняли

 

Футбольний клуб “Кремінь” дізнався суперників, з якими зіграє у Першій лізі. Матчі Першої та Другої ліги сезону 2017-2018 рр. відбудеться з 15 липня по 19 травня.

 

У Першій лізі зіграє 18 команд:

- 13 учасників Першої ліги минулого сезону: Десна, Геліос, Колос, Нафтовик-Укрнафта, Авангард, Арсенал-Київ, Черкаський Дніпро, Оболонь-Бровар, Полтава, Гірник-Спорт, Інгулець, Миколаїв, Суми

- Волинь, яка вилетіла за підсумками минулого сезону УПЛ

- три клуби, які отримали підвищення в класі з Другої ліги: Жемчужина, Рух, Кремінь та Балкани.

 

Зазначимо, що спочатку на конференції ПФЛ делегати проголосували за 17 учасників у Першій лізі. Після переголосування та кількох годин обговорень рішення Конференції таке (розглядається також як попереднє, адже невідома доля ФК "Сталь" Кам'янське). У першій лізі гратиме 18 команд, "Балкани" піднімаються до першої ліги. Таким чином у другій лізі разом із "Суднобудівником" сформовано дві групи по 12 команд за географічним принципом. Згідно з рішенням Конференції друга ліга гратиме у три кола.


Формат турніру Першої ліги: два кола, а також плей-офф за збереження прописки.

 

Обмін між лігами за підсумками наступного сезону: за 16‑ти команд у першій лізі - дві вилітають, чотири піднімаються (по дві з групи); за 18‑ти – обмін чотири на чотири.

 

Попередньо розглянуто і план-календар Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ПФЛ сезону 2017/18. Але остаточно його буде затверджено лише після того як стане відомою доля ФК «Сталь» Кам’янське і буде зрозумілою ротація між лігами. Базовим днем першого туру змагань ПФЛ визначено 15 липня 2017 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх