Португалія з ліричною піснею перемогла на Євробаченні-2017

14.05.2017, 01:35 Переглядів: 4 901

Португалія з ліричною піснею перемогла на Євробаченні-2017

Друге посіла Болгарія, третє - Молдова

Переможцем Євробачення-2017 став Сальвадор Собрал з Португалії. Вперше в історії Португалія стала переможцем Євробачення. У самого виконавця Сальвадора хворе серце, щоб вижити, йому необхідно терміново знайти донора. Цікаво, що пісню для Сальвадора "Amar Pelos Dois" написала його сестра Луїза, тож на біс вони виконали переможну композицію разом.

 

 

Друге місце завоював Крістіан Костов з Болгарії. У день другого відбору стало відомо, що у 2014 році він виступав в окупованому Криму на День захисту дітей. СБУ спільно із Держприкордонною службою повідомили, що не мали підстав не пустити Костова в Україну, оскільки на момент виступу він був неповнолітнім, а українське законодавство щодо окупованого півострова вступило в силу лише наприкінці 2014 року.

 

Голосування

Українське жюрі найвищий бал відділи Білорусії, 10 - Португалії. За полтавський гурт проголосували глядачі з Чехії (7 балів), Грузії (4 бали), Португалії (3 бали), Польщі (2 бали), Білорусі (1 бал) та журі з Азербайджану (7 балів), Ізраїлю (4 бали) та Болгарії (1 бал). У підсумку український гурт отримав 36 балів та посів 24 місце.  

 

Португалія з ліричною піснею перемогла на Євробаченні-2017 

 

Євробачення в Україні запам'ятається не лише потужними виступами виконавців, а й пропозицією одружитися, голими сідницями та скандалом навколо Росії. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх